2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak     گزارش#   سلام عشقم خسته نباشی وزن اولیه  ۷۷   &nbs ...

عزیزم ۴.۴ تا مونده به هدفت میری سبز ؟؟؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگین من وزن دادم صبح دیدی؟

اره عزیزم نوشتم لیستو

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام سرگروم جووووون وزن اولیه:۸۲/۳۰۰ وزن هفته قبل:۷۶/۵۰۰ وزن این هفته:۷۵/۵۰۰ یک کیلو کاااااااهش ...

آفرین بهت با اراده من عالیه💪🏻😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
میگم شماها ک ترازو دارین چ جوری طاقت میارین نرین رو ترازو....من داشتم قبلا روزی ده بار خودمو وزن میک ...

منم از همون اول هفته ای یه بار وزن میکردم 

چون خیلی توی روحیم اثر میزاره وزنم نوسان داشته باشه ببینم عصبی میشم برا همین نمیرم رو ترازو 

برای سایز گیری ماهی یه بار اونم صبح 

چون مایعات و غذا باعث میشه ادم سایزش بیشتر نشون بده 

همون صبح سایز کن دقیق 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام عشقم خوبی تولدت مباااااااارک الهی همیشه خوشحال باشی و به همه ی آرزوهات برسی 🎉🎊🎁😘😘❤️❤️❤️❤️❤ ...

سلام قندعسلم😍😍😍مررررررررررررررررسی عزیزدلم 😘😘💃💃💃💃💃💃

الهی هر چه آرزوی خوبه مال تو❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
عجب شیطونی😂😂😂

خخخخ دست خودم نیس 😂اما جالبه برام توی هفته ۵سانت از دور شکمم کم شده براهمین از خوشحالی هر دیقه سایز میگیرم ببینم کمتر نشده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مثلا پروانه روزی ۱۰۰ تا بزنی هفته ای ۳ سانت کم میشی  و سایز کم میکنی  رقص خیلی اثر داره

افرين از اين تجربياتت بيشتر بگو

رفتم تو كار پروانه

١٠٠ تا پشت سر هم بزنيم يا يكمي استراحت كنيم

منم از همون اول هفته ای یه بار وزن میکردم  چون خیلی توی روحیم اثر میزاره وزنم نوسان داشته باشه ...

اوکی پس درسته من توی این ۵روز ۵ سانت از دور شکمم کم شده بنظرت درسته یا ممکنه کاذب باشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اوکی پس منم از این ب بعد میزنم من فقط میترسم با پروانه سینه هام شل شن اخه سینه خیلی تکون میخوره

سوتین سفت ببند که درگیر نش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ممنون عشقم

نگین جون ترازوی دیجیتال چند وزن مختلف رو نشون میده چند دفعه پشت سرهم رفتم روش یه بار ۵۹۸۰۰ یه بار ۵۹۱۰۰ یه بارم ۵۸۹۰۰ یه بار ۵۹۷۰۰

بنظرت چرا اینجوریه و کدوم وزن رو باید حساب کنم؟

من همونکه بیشتر از همه بود رو حساب کردم

بامدادخمار@

منم قاط زدم😝مثلا من دو هفته عيد مث بلانسبت خَر ميخوردم تنقلات هم خيلي زياد پفك و بستني و كاپوچينو ه ...

پس نتیجه میگیریم که تنقلات باعث بانی اضافه وزنه  

سالم خوری داشتی پس ,که زیادم اضافه نکردی,من پیش خودم میگم یه هفته کالری شماری نکنم و غذا رو کم بخورم ببینم واکنش بدنم چیه,اما میدونم بی جنبه م.

افرين از اين تجربياتت بيشتر بگو رفتم تو كار پروانه ١٠٠ تا پشت سر هم بزنيم يا يكمي استراحت كنيم

فدات😙

۵۰ بزن استراحت ۵۰ دیگه دوباره 

ولی استراحت کوتاه