2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام عشقم خسته نباشی

وزن اولیه  ۷۷     وزن هفته قبل  ۷۳.۷۵۰     وزن فعلی  ۷۲.۶۰۰     وزن هدف  ۶۸ 

عشقم من رفتم رو ترازو ۲۳.۲۵۰ نشون داد اومدم پایین دوباره رفتم شدم ۷۲.۶۰۰ هرچی میرم دیگه ۷۲.۶۰۰ یعنی این درسته؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقورت نصف لیوان میشه آب ولرم آب جوشیده خنک شده یا آب شیر آب

نه نصف لیوان نمیشه نصف استکان ولی شاید بشه. آب جوشیده سر شده. البته برای من خانگیه. من بیرونیارو اصلا با سالادم نمیتونم بخورم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
آره خیلی خوبه اضافه نکردم😍😍😍 هستی عکس روز اول رژیممو عکس امروزمو. بزارم؟ 🙊🙊🙊

بذار😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام خوشگلا امروز ۲۵ خرداد روز تولد منه همیشه فکر میکردم این روز باید نقطه عطفی تو زندگیم باشه من امروز باخره بعد ماه ها از دهه ۷۰ وارد دهه۶۰ دوست داشتنی    شدم من امروز با اراده و پشتکار فراااوون از نظر شغلی تو موقعیت خوبی هستم ازت ممنونم الهه عزیز تو منو ب سلامت نزدیک کردی تو ب من بیشتر از هر کسی تو زندگیم امید ب اینده ی روشنو دادی ازتون ممنونم سپیده مهربون و مهدیه همیشه همراه شما ب من محکم بودنو یاد دادین تویی ک داری پیاممو میخونی اره رفیق دست از ارادت نکش تو ب رویاهات قول رسیدن دادی محکم باش و برو جلو😘

وزن شروع      وزن هفته قبل     وزن جدید       هدف

۷۹/۷۰۰               ۷۰/۱۰۰             ۶۹/۷۰۰          ۵۸

@بامدادخمار  

@مهدیه24  

@sepiiiiiideh

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
نه ربطی نداره تو چیزای چرب دیگه نمیخوری عایا 🙄رژیم ما کالری شماریه  

من نه گذاشتم کنار چون من یک هفته اس درست رعایت نکردم میخام بزارم کنار فعلا

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام خوشگلا امروز ۲۵ خرداد روز تولد منه همیشه فکر میکردم این روز باید نقطه عطفی تو زندگیم باشه من ام ...

توی دوماه ده کیلو کم کردی واقعا افرین ایول داری تولدت هم مبارک باشه عزیزم 😍 روش خاصی داشتی?ورزشت چجوریه?

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

سلام نگین خوبی 

نگین من امروز نمیتونم وزن مو اعلام کنه کمرم درد می‌کنه راه نمیتونم برم واقعا ازت معذرت می‌خوام 😭😭😭😭😭😭😭😭

شانس منه هرهفته یه مشکل میخواستم برم صبح ساعت ۷گرفت 😭😭😭😭😭😭😭😭

@donyay_kochak   

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
توی دوماه ده کیلو کم کردی واقعا افرین ایول داری تولدت هم مبارک باشه عزیزم 😍 روش خاصی داشتی?ورزشت چج ...

اره عزیزم دقیق دو ماه شد روشم همین روش مرسوم گروه و الهه جونه من پیاده روی هر روز نیم تا یک ساعت داشتم و قدرتی از یک ربع تا نیم ساعت ممنونم بابت تبریکت عزیز دلم

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤