2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست

وزن اولیه       وزن هفته قبل       وزن جدید     وزن هدف 

80.600               75            75.350         60

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
باشه حتما عزیزم میخوام چالش حذف قندو باز شروع کنم شاید شد

حتما میشه شک نکن👏👏👏👏❤❤❤

من مطمئنم ک میتونی 💪💪💪💪💪💪💪

الانم پاشو ب جای گریه ورزشای قدرتی انجام بده وزنتم بگو ننه میخوام لیست بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحالم شیرین جون تقریبا ۷ کیلو کم کردم از اول رژیم😍🤗

مبارکه گل من

آفرین با اراده جان🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
افرین ب ارادت عزیزم خوب وزن کم کردی تاریخ شروع رژیممون باهم بوده و وزن من۹۷شما۸۷منم الان باید دهه ۸۰ ...

ممنون گلم بابت روحیه دادن.انشاالله هر دومون زود به وزن دلخواهمون  برسیم و ثابت بمونیم.هرچند خیلی سخت چه از لحاظ خوردن و چه ورزش ولی خوب رها کردنش هم برای امثال ما پشیمونی میاره.من خودم ورزش برام سخت تره تا نخوردن البته غیر از روزای فست،امروز مثلا انگیزم واسه ورزش کم شده بود ولی با صحبت شما انگیزه گرفتم برم 1 ساعت ورزش امروزما بکنم.ممنون هم گروهی خوبم

خخخخ وای نه انشاالله 😂😂 از اون لحاظش مطمئنم شیر میدم پریودم بهم میریزه. اصن ۵ ۶ ماه که کلا نمیشم ...

اره عالیه واسه بازشدن پریودی حتمابخور❤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
خب املت چربه بهتر بود اب پز شدش و میخورد 

نه ربطی نداره تو چیزای چرب دیگه نمیخوری عایا 🙄رژیم ما کالری شماریه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خوبه ک😍😍😍😍 چندکیلویی باربی خانوم؟🌷🌷🌷

❤❤

۴۹/۱۰۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

سلام به همگی 😘💐

وزن#

@سمیه1396

وزن هفته قبل۶۸

این هفته ۶۸ 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
چاره ای نیست،این یکی از کوچکترین مسائل زندگی متاهلی هست    انشاالله خوشبخت باشین

ممنون عزیزم شماهم خوشبخت باشین

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سه هفته هست رو 78استپم قبلشم رو80استپ بودم با رعایت کامل وفست و ورزش    

اشکال نداره پیش میاد

میدونستی همین فشار ذهنی مانع وزن کم. کردنت میشه؟ 

استرس داشتن؟ 

بی خیالی طی کن

مگه عجله داری واسه وزن کم کردن؟ 

مهم اینه سایزت کم شه

عزیزدلم من ناشتا دو قورت میخورم روش هم آب ولرم میخورم

دوقورت نصف لیوان میشه آب ولرم آب جوشیده خنک شده یا آب شیر آب

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد