2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم وزن هفته ی قبلتو و الان و بگو بهم🌷 چرا؟؟؟ دلایل کم نشدن وزن و بخون  نزدیک پری نیس ...

اعصابم خیلی خرابه سپیده دلممیخواد بمیرم 

هفته پیش پری بودم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
گزارش#   صبحانه،چای مویز،نیمرو ناهار،گوجه،شـامی سبزی خوردن شام،سینه مرغ،بادمجان،سالاد ...

چالش چوب نمیری ؟ 

ورزش ؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله نباشی خواهر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ انشالله زود کم میشه نگرانش نباش  رازیانه دم کن بخور باز بشه ...

خخخخ وای نه انشاالله 😂😂 از اون لحاظش مطمئنم

شیر میدم پریودم بهم میریزه. اصن ۵ ۶ ماه که کلا نمیشم بعدشم دیر به دیر

عه خوبه رازیانه؟؟؟؟دارم اتفاقا. شیرم زیاد میکنه😍😍 مرسی عزیزم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اعصابم خیلی خرابه سپیده دلممیخواد بمیرم  هفته پیش پری بودم

خدا نکنه عزیزم این چ حرفیه😫😫😫

خیلی چیزا باعث میشه وزن کاذب باشه ناراحت نباش فقط مرگه ک چاره نداره 

دیشب چیز شور نخوردی؟دلایل کم نشدن وزن و خوندی؟

عزیزای من لطفا وزناتونو بگین ثبت کنم بعد از ساعت ۳ اخطار داره ها

اولیه.         هفته پیش.           فعلی.           هدف

@ستاره_دنباله_دار11  

@somayehh  

@النا123  

@mamia_h

@mariyams  

@zizigoli  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
وزن شروع    وزن هفته پیش      وزن الان     وزن هدف 87   &nb ...

افرین ب ارادت عزیزم خوب وزن کم کردی تاریخ شروع رژیممون باهم بوده و وزن من۹۷شما۸۷منم الان باید دهه ۸۰میبودم😭😭😭😭😭😭😭 اما الان شد یماه ک درست رژیم نگرفتم و ورزش نکردم بی اراده شدم وزنمم رفت بالا🤦🤦دیدم چقد کم شدی انرژی گرفتم . ماشاءالله همینجوری پیش برو شما میتونی منم بادیدن وزنتون انرژی گرفتم دوباره شروع کنم پشمونم از خرابکاری تو رژیمم😓😓 اما نا امید نمیشم من مثله شما میتوانم💪💪

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
عزیزای من لطفا وزناتونو بگین ثبت کنم بعد از ساعت ۳ اخطار داره ها اولیه.         ...

@honamik29192  

@golpari9397  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خدا نکنه عزیزم این چ حرفیه😫😫😫 خیلی چیزا باعث میشه وزن کاذب باشه ناراحت نباش فقط مرگه ک چاره ندار ...

تا عروسیمچیزی نمونده کم نمیشم بخدا دارم گریه میکنم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

ورزش کن سایزت کم شه وزن مهم نیست

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

الهی 😥😥😥😥😥😥

ببین دختر خوب مگه با گریه چیزی درست میشه ؟؟ فست خیلی تو کاهش تاثیر داره از این هفته باید فست بگیری😬😬

این هفته حواسم بهت هست شیرینی و کیک و اینارو باید حذف کنی😤😤😤😤😤

ناامید نباش این هفته رو حسابی رعایت کن هفته ی بعد حسابی خوشحال میشی🌷🌷🌷🌷

ورزش کن سایزت کم شه وزن مهم نیست

پری جون حالم خرابه 

الهی 😥😥😥😥😥😥 ببین دختر خوب مگه با گریه چیزی درست میشه ؟؟ فست خیلی تو کاهش تاثیر داره از این هف ...

باشه حتما عزیزم میخوام چالش حذف قندو باز شروع کنم شاید شد