2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست

@شیرین_آردا  💓❤

صبحانه:نیمرو.نان لواش دو کف.گوجه.۱۸۱ کالری
نهار:سینه مرغ آبپز۲۹۷ کالری
شام:سیب زمینی آبپز.۲۱۵ کالری
میان وعده:خرما.شیر.هندوانه.چای سبز.هویج.۴۳۶ کالری
کالری مصرفی:۱۱۳۱
۹ لیوان آب
ورزش:حلقه.چالش چوب.۱۰۰ تا درازنشست.۲۰۰ تا طناب

خدایا شکرت 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میدونیم انگیزمون کم میشه و میدونیم که تو چند ساعت و یکروز و دو روز بدن ادم فرقی نمیکنه هیچ وقت د ...

وزن که نه ترازو تو خونه ندارم ولی سایز🙈🙊قول نمیدم😂

میگم الهه من فکر کنم فردا پریود یشم چهارشنبه میشه تو دوره ام...چیکار کنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چون میدونیم انگیزمون کم میشه و میدونیم که تو چند ساعت و یکروز و دو روز بدن ادم فرقی نمیکنه هیچ وقت د ...

سلام عزيزوم خوبي

من نيم كيلو اضافه كرده بودم الي

ميگم براي سايز ٨٠ سوتين ورزشي جواب ميده ك سفت بگيره يا نه؟

عزيزم الان چون چاقي سينه هات طبيعي سفت باشن  لاغر ك بشي مث مشك عباس ميوفته پايين و شُل و اويزو ...

😫😫😫😫😂😂😂😂

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
عزيزم الان چون چاقي سينه هات طبيعي سفت باشن  لاغر ك بشي مث مشك عباس ميوفته پايين و شُل و اويزو ...

وای😞😔 ولی خندم گرفت از مشک عباس گفتنت😂😂😂😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
درسته ولی باید ادامه بدی چون اگر ول کنی ورزشو رژیمو بزمیگرده سر جاش 

@pari95‍ من میخوام اگ کمم کردم بازم تو گروه خودت بمونم چون با کاهش یه کیلو هم میرم گروه بعد میخام تا ۷۰تا تو همین گروه تو بمونم یه جورایی به دلم نشستی دوستت دارم😍میشه

تگ‌نشدی

سفت ببندشون بندشونو سفت کن تکون نخورن تپلوها 

پری جون پروفایل سرکروه چرا نمیزاری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وزن که نه ترازو تو خونه ندارم ولی سایز🙈🙊قول نمیدم😂 میگم الهه من فکر کنم فردا پریود یشم چهارشنبه ...

خب پس بعدش نیای چسناله کنی بگی یکساعت پیش کمتر بودم الان بیشترم بعد انگیزه ت کم بشه دیگه خودت میدونی 

پس چهار شنبه وزن نکن بزار شنبه هم فست باش یکشنبه وزن کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@بامدادخمار  

سلام الهه جونم چطوری رئیس؟😙😙😙

میگم وزن جدیدمو دیدی؟

بالاخره چشمم ب جمال 65 روشن شد

و خبر جدیدتر اینکه تبدیل شدم به یه کچل زامبی😂😂😂😂

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

سلام عزیزم چه باحال گفتی مشک عباس 😉😉😉😉😀😀😀 سینه های منم خیلی شلن بزرگ نیستنا ولی شلن بچه ام شیر میدم خیلی بدتر شدن 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘