2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست
سلام عزيزوم خوبي من نيم كيلو اضافه كرده بودم الي ميگم براي سايز ٨٠ سوتين ورزشي جواب ميده ك سفت بگي ...

سلام عزیزم 

چرا اینهفته تو دیگ بودی مگه ؟ 

متوجه نشدم میخوای کوچیک نشه یا بشه ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس بعدش نیای چسناله کنی بگی یکساعت پیش کمتر بودم الان بیشترم بعد انگیزه ت کم بشه دیگه خودت میدونی ...

سلام الهه جون خوبی 

چقد خندیدم با این کلمت#چسناله#😅😅😅😅

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام عزیزم چه باحال گفتی مشک عباس 😉😉😉😉😀😀😀 سینه های منم خیلی شلن بزرگ نیستنا ولی شلن بچه ام شی ...

پس سينه هاي تو مشك اصغره🤣🤣🤣

اره بايد حركات ورزشي واسه سفت شدن سينه بريم

چجوري تو پنج روز پنج سانت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم والا ...البته من دو هفته اس قرص لاغری میخورم هفته اول وزن کردم اصلا کاهش نداشتم برا همین از ۲۰همین ماه سایز گرفتم و رژیم گرفتم قبلشم همینجا رژیم گرفتم ولی استپ بودم براهمین رها کردم رژیمو...الان ب توصیه الهه با شوک شروع کردم و کنارشم چالش شکم میرم قرصمم میخورم یه روز درمیون دیگ نمیدونم تاثیر قرصه یا چالشا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خب پس بعدش نیای چسناله کنی بگی یکساعت پیش کمتر بودم الان بیشترم بعد انگیزه ت کم بشه دیگه خودت میدونی ...

سلام بامداد جون خوبی خیلی کم پیدایی ؟ میگم عکس پروفایلتون خودتونید ؟؟؟؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
پس سينه هاي تو مشك اصغره🤣🤣🤣 اره بايد حركات ورزشي واسه سفت شدن سينه بريم

از این کوچیکتر اگه داریم سایز منه😂😂😂

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
@بامدادخمار     سلام الهه جونم چطوری رئیس؟😙😙😙 میگم وزن جدیدمو دیدی؟ بالاخره چشمم ب ...

سلام عشقم 

نه ندیدم تگم نکردی ☹️  مبااااارکه عزیزم خیلیییی عالیه دمت گرم 😍😍👍🏼👏🏼👏🏼❤️❤️❤️ 

جدی ؟ 😯

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم ببخشید دیر فرستادم نت نداشتم  وزن هفته قبل ۷۰ وزن این هفته 🎈 زن هدف ۶۳

سلام عزیزم. مرسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

چسناله رو خوب اومدی😂من زیاد دارم از چسناله ها😂😂😂باشه عزیزم هر چی تو بگی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم  چرا اینهفته تو دیگ بودی مگه ؟  متوجه نشدم میخوای کوچیک نشه یا بشه ؟

عزيزم من ي ماهه تو ديگم 🙃

تو اين ي ماه نيم كيلو اضافه كردم فقط 🙂

ميگم سوتين ورزشي واسه سايز ٨٠ كاراييش خوبه ب نظرت؟ 

چون من ميگم اون سوتين هاي ورزشي واسه سايز ٧٠ خوبه نهايتا

ما سينه گنده ها بايد مامان دوز بپوشيم🤣🤣🤣🤪

چس ناله 🤣🤣 بزارم تو واژگان لغاتم 😝😝😝🤪

😂😂 

عزیزای من لطفا وزناتونو بگین ثبت کنم بعد از ساعت ۳ اخطار داره ها اولیه.         ...

سلام عزیزم

اولیه۷۶.۶        هفته پیش۷۵.۲        فعلی۷۴.۹      هدف۶۲

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵