2777
2789
عنوان

پسر جاریم😥😣

1204 بازدید | 18 پست

از بچگی همش خونه مادرشوهرمه . از همون موقع عقد بودیم میرفتم جاریم میاوردش از قصد .مث زنای ۵۰ساله پسر ۵ساله میشست وسط من و مادرشوهرم . اون زمانا خیلی میخواست منو مادرشوهرم . هی میرفتم دورم میچرخید. میچسبید بهم بوسم میکرد .این پسرهدمیترکید انگار .اجیر شدهدمادرش بود. اون زمان میگفتم بچه ست نمیفهمه . الان ولی ۱۱سالشه ‌.بدترم شدع یسره اونجاست . دیشبم رفتیم بود .حالا ب دخترم حسادت میکنه . مادرشوهرم اون رو هرروز میبینه ولی دختر منو ماهی یبار .دوماه یبارم شده گاهی‌ دیشب هی ذوق میکرد ب دخترم بهش خوراکی میداد و میوه پسره میومد  میگرفت ازش. 

ب دخترم گیر داد بیا بازی. دیدم شوهرم سرش داد زد .گفتم چیشده گفت میزنش از قصد .دیدم تو گوش مادرشوهرم حرف میزنه .مادرشوهرم گفت بمن فحش میده دخترعمو! میکه ک... کش! 😐😐😐 دختر من نزدیک ۴سالشه اصلا بخدا جز بیشعور فحشی بلد نیست . بلندم پسرخ بعدش گفت میگه فلان چیز! منم اخر با عصبانیت گفتم اینا حرفای خودته لطفا تکرار نکن .دختر من از این چیزا بلد نیست .بی ادبی نکن انقدر‌ ب شوهرمم بلند گفتم تاحالا همچین چیزی شنیده از دهن دخترمون؟؟ اونم گفت نع اصلا . خلاصه دیشب رو کوفتمون کرد .از حسادت میزد مادرشوهرمو پسره .حتی یدفعه گفت من میرم خونمون ساعت ۱۲شب! نمیدونم دیگه چ کنم!؟ علنی بگم ب مادرشوهرم دیگه نمیام چون اون اونجاست؟ ناگفته نمونه با جاریم یساله قهرم .مقصرم خودش بوده. 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خیلی نچسبه پسره .هر چی جاری فضول و حسودم ریخته اینم جمع کرده .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پسر بچه ای خطرناکی 

البته مقصر مادرشه که این مدلی تربیتش کرده 

والا من پسرم ۱۲ سالشه همه فحش هم شنیده ولی هیچ وقت هیچ فحشی حتی (خر) هم به زبون نمیاره تازه وقتی توی مدرسه فحشش میدن میاد خونه میگه خیلی ناراحت هستم فلانی فحش داده در این حد این چطوری تربیت شده اینقد وقیحانه همچین فحشی به زبون میاره 🙄😑😑😑

دل بر تو نهم که راحتِ جانِ منی 💋

بچه س بابا حسوده

گنده اش کردی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
جمله بندیت خیلی ضعیفه لطفا درست جمله بندی کن که متوجه مطلبت بشیم

چشم😘

چه پسر بچه ای خطرناکی  البته مقصر مادرشه که این مدلی تربیتش کرده  والا من پسرم ۱۲ سالشه ...

مادرش مقصره اون ک مشخصه .از بچگی انداختش خونه مادزشوهرم. تربیتش نکرده اصلا .فقط حسادت یادش دادن .دخترم بدنیا اومده بود .جلو پسره هی میکفتن حسودی میکنع ب دخترت!  انقدر تو گوشش خوندن ک یاد گرفته

بچه س بابا حسوده گنده اش کردی

به نظر من همین بچس دیگه بچس دیگه باعث میشه بچه بی ادب ووقیح بشه از سن ۴ سال به بعد بچه باید خوب و بد رو بهش یاد داد وگرنه همون بچه بچه بزرگ‌میشه و هر حرف و هر کاری دلش خواست میکنه و میگه 

بچه س بابا حسوده گنده اش کردی

آخه صاحب خونه میدونه خودش رو .دلم میخواد بهش حالی کنم همونقدر ک تو نوه ای اینم نوه این خونست .

حسادت تا یه سنی ..اونم تو 11 سالگی خطرناکه چون طرف ذهنش کم کم داره از بچگی در میاد شخصیتش شکل میگیره

جاریمم انقدر بهم حسادت میکرد .بین من ک مادرشوهرم رو خراب کرد.  البته مادرشوهرم دیگه شناختش

مادرش مقصره اون ک مشخصه .از بچگی انداختش خونه مادزشوهرم. تربیتش نکرده اصلا .فقط حسادت یادش دادن .دخت ...

چه رفتار اشتباهی این پسر بچه هم توی سن بدیه پسر بچها توی این سن خودشون یخورده خودسر و لجباز میشن حالا اگه یه مادری هم مثل مادر ایشون داشته باشن که نور الا نور میشه باید درست راهنمایی بشه ولی این دیگه عادت کرده به این رفتار 

جاریمم انقدر بهم حسادت میکرد .بین من ک مادرشوهرم رو خراب کرد.  البته مادرشوهرم دیگه شناختش

حسادت خیلی بده.هر چند ادم حسود خودش اذیت میشه ولی اگر زیراب بزنه و تهمت بزنه واقعا خوب نیست

چه رفتار اشتباهی این پسر بچه هم توی سن بدیه پسر بچها توی این سن خودشون یخورده خودسر و لجباز میشن حال ...

اره عادت کرده .آبجی خودشم الان یساله س ب اون انگار حسادت داره .