2777
2789
عنوان

همسر شکاک

7438 بازدید | 35 پست

شوهرم جدیدا شکاک شده.

همش گوشیمو چک میکنه یا مثلا اگه یه نفر بهم زنگ بزنه و شماره اش نا شناس باشه اینقدر زنگ میزنه به اون شماره تا ته و توشو دراره.

یا مثلا چند وقت پیش خودش مسافرت بود من خونه ی مامانم اینا بودم خانواده ی عموم اومده بودن اونجا هی زنگ میزد میگفت پسر عموت الآن کجاست؟تو چه لباسی پوشیدی؟از اتاق بیرون نریا یا همش از این چیزا.

منم حرفاشو گوش میکردم ولی حس میکنم داره بدتر میشه.خودمم اصلا کاری نکردم که بخوام به شک بندازمش.به نظرم خودش داره یه کارایی میکنه همش به من گیر میده.چیکار کنم با این رفتاراش؟حرفم که بهش میزنم دعوا میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش شکاک نبود ؟ 

نه اینجوری نبود.البته نه اینکه کلا کاری به کارم نداشته باشه و از کارا و برنامه هام خبر نداشته باشه ولی خب الآن خیلی بد شده.همش میخواد چکم کنه.هی یهو از سر کار زنگ میزنه که نکنه من بدون اطلاع بیرون رفته باشه مچمو بگیره.

پریشب که همسرم دعوام کرد  .بهم گفت چرا رفتیم خونه خالت ب پسرخالت نگاه کردی زل زدی؟😶😶😶😶

من‌ شاخ در اوردم. اصلا نفهمیدم کی نگاه کردم پسرخالمو. 

تازه پسرخالم ازم کوچیکه.  ینی ی قهری کرد بیا و ببین

من تجربه شخصی خودم رو از شوهر شکاک میگم. که اولش از تنها نرو بیرون تا نگاه به کسی نکن ، فامیلات رو نبین شروع شد رسید به جایی که میگفت، تو چرا هنرپیشه مرد سریال رو نگاه میکنی یا اگه نگاه فرش میکردم میگفت به کی فکر میکنی و در نهایت رسید به جایی که میگفت با دایی خودت رابطه داری چون اسم فروشگاه بابام هم اسم داییم بود. بماند به اینها فاکتور کتک زدن در حد مرگ و تحقیر رو هم اضافه کنید که نهایتا من طلاق گرفتم 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
پریشب که همسرم دعوام کرد  .بهم گفت چرا رفتیم خونه خالت ب پسرخالت نگاه کردی زل زدی؟😶😶😶😶 من‌ ...

چنان اخمی کرده بود  توی مهمونی آبرومو برد. حالا نگو دردش این بود ک پسرخالمو نگا کرده بودم. 

شوهر منم جدیدا اینطوری شده.چند روز پیش رفته بودیم پارک من داشتم روبه رو رو نیگا میکردم سریع برگشت پش ...

دقیقا🤦🏻‍♀️شده توی رستورانی جایی پاشده جاشو با من عوض کرده که من رو به روی مردی نباشم یه وقت چشم مرده به من بیوفته🤦🏻‍♀️