2777
2789
عنوان

همسر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 35 پست
دقیقا🤦🏻‍♀️شده توی رستورانی جایی پاشده جاشو با من عوض کرده که من رو به روی مردی نباشم یه وقت چشم مر ...

کم مونده بود همون جا تو پارک دعوامون شه.چون این رفتارش خیلی بهم برخورد.اگه زود کوتاه نمیومد و حرف عوض نمی کرد فکش میاوردم پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای چیکار باید کرد با این رفتارا؟😭😭😭

بخدا خودمم نمیدونم. منم روش حساسیتای دخترونمو دارم.

اما مال این کمی قابل هضم نیس برام.الان عقدیم.  ی بار در اپارتمون باز شد،  زووود منو کشید برد اتاق گفتش در باز میشه برو اتاق.  جلو مامانمینا یجوری شدم .

بعدش ی کم دیگه ی چیز دیگه شد.اومد اتاق در رو بست خواست شوخی کنه با خنده گفت کتک میخوای کمربند درارم بعدش خندیدیم.  اما ته دلم ی جور شدم. 

کم مونده بود همون جا تو پارک دعوامون شه.چون این رفتارش خیلی بهم برخورد.اگه زود کوتاه نمیومد و حرف عو ...

تو چقدر خوبی فکشو میاوردی پایین

من سریع گریم میگیره میشم یه آدم بی دست و پا 

نمیدونم باید جلوی این حرفاش چه رفتاری داشته باشم

بخدا خودمم نمیدونم. منم روش حساسیتای دخترونمو دارم. اما مال این کمی قابل هضم نیس برام.الان عقدیم. & ...

خب فکر کنم همه ی یه کوچولو حساسیت رو شوهر یا زنشون دارن که طبیعیه.ولی آخه یه سری چیزا واقعا اسمش شکه که باعث میشه به شخصیت آدم توهین کنن.

توام به نظرم اصلا نخند به اینجور حرفا.نشون بده که ناراحت و عصبانی شدی

شوهره منم همینه،،،، البته نه که گوشی چک کنه ولی نمیذاره پامو از درخونه تنها بذارم بیرون، چون خودش عوضیه هرز میپره فک میکنه منم مثه خودشم 😬😬😬

Merynaz73سابقم کاربریم ترکیده 😬😬😬
خب فکر کنم همه ی یه کوچولو حساسیت رو شوهر یا زنشون دارن که طبیعیه.ولی آخه یه سری چیزا واقعا اسمش شکه ...

فاصله سنیمون زیاده.گاهی حس ضعف میکنم جلوش. اون شب چنان اخمی کرد بعد مهمونی ی لحظه ترسیدم. تاحالا سابقه نداشت بترسم.  جلوی محارم خودمم پوشیدن بعضی لباسارو ممنوع کرده.  میگه چرا با داییت روبوسی میکنی زنش ناراحت میشه ها. دوباره فرداش با داییم روبوسی کردم دیدم داره بدجور نگاه میکنه.

من تجربه شخصی خودم رو از شوهر شکاک میگم. که اولش از تنها نرو بیرون تا نگاه به کسی نکن ، فامیلات رو ن ...

عزیزم شوهره منم همینه وقتی تو فکرم میگه داری به کدوم خری فکر میکنی، نمیدونه دارم به خوده خرش و این زندگی جهنمی که درست کرده برام فکر میکنم 😞

شوهره منم همینه،،،، البته نه که گوشی چک کنه ولی نمیذاره پامو از درخونه تنها بذارم بیرون، چون خودش عو ...

بیرون رفتنو هی زنگ میزنه که کجایی چیکار میکنی.یا چرا دیر کردی.همش گزارش میخواد.حرف هم میزنم که من بچه نیستم توام بابام نیستی میگه چون دوست دارم نگرانتم الآنم که همش میگه نگران ۲ نفر باید باشم.

در صورتی که قبلا اینجوری نبود مه بگم به خاطر وضعیتم نگرانمه.

تقریبا یکی دو هفتست اینجوری شده

فاصله سنیمون زیاده.گاهی حس ضعف میکنم جلوش. اون شب چنان اخمی کرد بعد مهمونی ی لحظه ترسیدم. تاحالا ساب ...

نمیدونم والا چی بگم.

چرا بعضیا اینجوری میشن آخه 

منم لباسام معمولا درست و پوشیدست. دوران مجردیم اصلا اینطوری نبودم خیلی راحت بودم با نا محرم حتی

ولی اولش بهم گفت که تا یه حدی پوشیده باشه لباسام منم بهش حق دادم و قبول کردم ولی الان این یه مدت کلا قاطی کرده.همش میاد دونه دونه واتس اپ-اینستا-تلگرام-مسیج ها-تماس هام همرو نگاه میکنه.

بمن میگه چرا پسرخالت اسمتو صدا میزنه چرا بهت نمیگه دخترخاله چرا تربیت نداره؟ منم گفتم من چ میییدونم ...

این از همه بدتره که به خاطر اشتباه دیگران تورو قضاوت و مجازات میکنن🤦🏻‍♀️میدونم چی میگی

اگه یه همچین چیزیم واسه خودشون پیش بیاد و ما اعتراض کنیم بی منطق میشن و قبول نمیکنن

خدابگم چيکارشون کنه منم يکي ازاينادارم خونه منو کرده توشيشه فقط بخارآبروي بابامو بچهام لالموني گرفتم حناق گرفتم خفه خون گرفتم اااااه خدايا فقط يه نظر توبرام گافيه ها

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
بیرون رفتنو هی زنگ میزنه که کجایی چیکار میکنی.یا چرا دیر کردی.همش گزارش میخواد.حرف هم میزنم که من بچ ...

خب عزیزم من اصن تنهایی نمیذاره برم بیرون که بخاد چکم کنه،،، اما گیرای مزخرف خیلی میده،،، ولی خب دیدم چقد خودش عوضیه لاشیه،،، میترسه منم مثه خودش بهش نارو بزنم 😞خاک تو سرش ،،روانشناسا که میگن هرکی شکاکی میکنه لابد خودش یه ریگی به کفشش هس ..مال من که هس خیلیم هس 😖😖😖