2777
2789
عنوان

همسر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 35 پست

ميگم شاااااايد كسي پشت سرت حرفي زده بهش كه به شك افتاده و تو خبر نداري،،،

براي منم پيش اومده ولي چند روزه فروكش ميكرد و بعضي مواقع يه علتي باعث اين شكاك بودنش ميشد وبعضي وقت هاهم بيخودوبي جهت بود،،ولي وقتي چك ميكردو ميديد خبري نيست و شكش بيخود بوده خودش ول ميكرد،،،

حالا اميدوارم حالت شوهرت هم همينطور باشه ،،اگر تا يه ماه ديگه خوب نشد حتمااااا جدي جدي بگير چون طولاني بشه ديگه نميتوني جمش كني...

ولي درحال حاضر جبهه نگير پيشش،،مثلا من هيچ موقع رو سايلنت نميذارم گوشيمو،،اس مس برام مياد به شوهرم ميگم ميشه ببيني كيه اس داده؟و چي نوشته؟يا شماره ناشناس باشه ميگم ميشه جواب بدي من نميدونم كيه؟و كوچكترين كاري هم كه بكنم ازش اجازه ميگيريم...

شوهرمن چون قاضي بوده و وكالت پرونده هاي طلاق زياد كرده دست خودش نيست ناخوداگاه به همه چيز و همه كس شك داره...

ميگم شاااااايد كسي پشت سرت حرفي زده بهش كه به شك افتاده و تو خبر نداري،،، براي منم پيش اومده ولي چن ...

والا منم از اول چیز قایمکی نداشتم.الآنم میبینم اینجوری شده قبل از اینکه بخواد بازجوییم کنه خودم بهش میگم همه کارامو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم از اول چیز قایمکی نداشتم.الآنم میبینم اینجوری شده قبل از اینکه بخواد بازجوییم کنه خودم بهش ...

خوب ميكني،،،مدام بهش بگو كه من چيزي براي مخفي كردن ازت ندارم،،

بوقتي هم ممكنه بنده خدا واقعا از سر عشق وعلاقه اشه و ميخواد مراقبت كنه،ولي درست نميتونه نشون بده