2777
2789
عنوان

دلداری بدید😭

145 بازدید | 13 پست

بچه ها یکی از شاگردامو رسوندم خونشون دیروقت بود رسیدیم به یه کوچه بن بست که فقط از یه طرف. باز بود به ی کوچه باریک تر

بعد یه خونه قدیمی اخر کوچه بن بست بود

گفتم همینه خونتون؟(منظورم این بود ک بمونم!؟ )گفت نه باید برم اونطرف

کوچه هم تنگ بود ماشین نمیرفت خلاصه پیاده شد رفت

منم نگران شدم رفتم ببینم رسیده خونشون یا نه اخه بچس

دیدم منتظر مونده تا من برم نگو خونشون همون خونه قدیمی بوده😭خجالت میکشید من ببینم

اینم بگم من خبر نداشتم شاید وضعشون بده همیشه شهریه شو دیر پرداخت میکرد وگوشزد میکردم

هیچیم نمیگفت

از وقتی اومدم خونه دارم گریه میکنم که چرا انقد احمقم که نفهمیدم وضعیت خوبی ندارن

این دختر و مادرش اصلا به روی خودشون نیوردن وضع خوبی ندارن منم متوجه نشدم و فشار اوردم روشون

بخدا قسم که اصلا نمیدونستم😭😭😭

از دیشب که اومدم خونه و بهش فکر میکنم ک چجوری برا حفظ غرور کودکانش قایم شده بود تا من برم دلم میخواد بمیرم

اخه من چجور برخورد کردم که لازم دونسته اینکاروکنه😭😭😭😭یکی بیاد دلداری بده

از الان چیکارکنم!؟ برم بهش بگم خوشبحالتون چه خونه دلبازی دارین؟ از خودم خجالت میکشم که چندبار اسمشو واسه بدهیش میگفتم ( البته اون فقط میگفت باشه و خیلی زمان میگذشت من فکر میکردم فراموش میکنه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه معلم خوبی عزیزم خدا اندازه دلت بهت برکت بده ❤️

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیزدلم چقدر آدم خوبی هستی همینکه متوجه این چیزا شدی و داری به زبون میاری یعنی خیلی قلبت پاک و مهربونه❤️🥹

بمیرم برا اون بچه😭😭

بعد یه سری بچه ها چقدر تو ناز و نعمتند.واقعا یک با یک برابر نیست💔😭

اصلا عذاب وجدان نداشته باش شما که نمیدونستی ولی از این به بعد که فهمیدی دیگه حواست باشه هواشونو داشته باش و جبران کن.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️🦁☀️✌️

نه اصلا نگو چه خونه خوبی چون هم تو میدونی خونه خوب نبود هم خودش

پس بهش بگو خونه ما وقتی بچه بودم یه خونه قدیمی داغون بود بگو اکثر ادما همینطورن حتی یه عکس با هوش مصنوعی بساز نشونش بده بگو الان مهمه که معلمم الان شغل خوب دارم تلاش کردم و قطعا تو هم در اینده از من بهتر میشی، پول کلاس یا نگیر ازش یا کمتر بگیر بعد هم یجور بهش برگردون به عنوان هدیه