2777
2789
عنوان

خواستگار

237 بازدید | 15 پست

سلام ، عیدتون مبارک بچه ها ، کسی بیاد خواستگاریتون با این شرایط بهش جواب مثبت میدید ؟

من خودم دانشجوی سال اول ارشدم ، خواستگارم که از طریق یه دوست مشترک بهم معرفی شدیم ، ۲۶ سالشه ،اینطور که دوست میگه و دورا دور شناخت دارم خیلی پسر مودب و سر به زیریه ، رشته کارشناسیمون هم یکیه ، فارغالتحصیل ارشد از یه رشته آینده دار و از یه دانشگاه خیلی خوبه ، سال بعد هم قراره دکتری بخونه ، در حال حاضر تو یه شرکت خصوصی مشغول به کاره اما میگفت موقته و دو سه سال آینده قراره دفتر کار خودش راه اندازی کنه ، اما خونه و ماشین نداره هنوز. نمیدونم چیکار کنم .

آره چون حتی بمونیم هم شرایطی قرار نیست درست شه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم خونوادم سخت بگیرن

خب اون دیگه بستگی به فرهنگتون داره اگر برای خانواده ات چنین چیزهایی مهم باشه بعدا ازدواج هم کنید به مشکل می خورید قبل هر چیزی با مادرت مطرح کن خواهر داری به خواهرت بگو ببین چی میگن

نه نیستم هم سن و سال خودتم می گم انقدر الان پسر و دختر خوب کمه که اگر یکیشو پیدا کردی به بهونه خونه ...

درسته ، اما اینقدر فضای مجازی انتطارتمون رو از عروسی و ... برده بالا که آدم میمونه سخت بگیره یا یه کاری کنه به طرف مقابل فشاری نیاد

درسته ، اما اینقدر فضای مجازی انتطارتمون رو از عروسی و ... برده بالا که آدم میمونه سخت بگیره یا یه ک ...

ببین من خودم سر کار می رم تو خونه پدری ماشین دارم حقوقم خرج خودم می کنم ریالی خانواده ازم انتظار نداره خلاصه که خوش می گذره

ولی میشینم فکر می کنم تو این اوضاع جامعه پسرا هم گناه دارن اگر حمایت خانواده داشته باشن در حد یه ماشین و یه شغل معمولی دارن که همینم خودش خیلیه من خودم نمی تونم سختی زیاد تحمل کنم از طرفی هم خر و خرما با هم نمیشه اینکه انتظار داشته باشیم طرف خوب باشه خانواده اش اوکی باشه خونه و ماشین و شغل مناسب و قد و قیافه و... بالاخره یه جای کار می لنگه نگاه به زندگی های خودمون هم کنیم صد درصد بی عیب و ایراد نیستیم بستگی به الویت های خودت داره یکی پول واسش مهمه یکی قیافه یکی دین و مذهب

اگر به دلت نشسته فورا ردش نکن فکر کن با خانواده مشورت کن عاقلانه تصمیم بگیر