2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هم ایمیل همه چی یادم رفته

شماره تلفنتو اگ وارد کرده باشی قبلا میشه ولی دیگ کاریش نمیشه کرد یه اکانت دیگ بساز

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

خسته نباشى همه چيو يادت رفته كه

اگه پسوردت يادت بياد حله

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

سلام آره واقعا برا من هم یک زمانی حذف پیج اینستاگرام معضل بود بعد تو گوگل پیدا کردم این سایت رو 

حذف اکانت اینستاگرام

آموزش کاملی هستش من راحت تونستم پاک کنم اکانتو بصورت تصویری هم آموزش داره برای افرادی که زیاد آشنا نیستن

سلام شما میتونید با خواندن مقاله حذف اکانت اینستاگرام میتونید ایسنتاگرام خوتنونو به راحتی پاک کرده و یک علم از اینستاگرام داشته باشید .

سلام من  یک اینستاگرام آماتور هستم و هر سوالی بپرسید میتونم راهنمایی و کممکتون کنم  ولی قبل از هر چیز به شما پیشنهاد میکنم   رو در سایت من مطالعه کنید تا علم اینستاگرام رو به دست آورید . و اگر به اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید با شماره : 09907337390   در تماس باشید 

https://view-instagram.ir/

ویو یا همان بازدید یکی از مهمترین معیار های کنونی در فضای مجازی و پیام رسان است. ویو به تعداد بازدید یک پست میگوییند.

راه جذب ویو (بازدید)

برای جذب ویو در اکثر پیام‌رسان می‌توان با گذاشتن پست خوب و موثر اعضای زیادی  به حساب خود اضافه کنیم و بازدید خود را هم بالا بریم.

امروز ما می‌خواهیم در مورد انواع ویو در پیام رسان اینستاگرام صحبت کنیم. این پیام رسان یکی از محبوب‌ترین پیام رسان های جهان است که می‌توانید با آن کسب درآمد خود را رونق دهیم.

اما بحث مهم ما در مورد بازدیدهای یک پست در اینستاگرام است. معمولا ویو یا تعداد بازدید را می‌توان در کنار پست تماشا کنید.

چگونه بازدید پستمان را بیشتر کنیم؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز