2777
2789
عنوان

پسر عمم

166 بازدید | 18 پست

من ی قسمتی از حرفام رو میگم 

اگه کسی بود 

ادامش رو میگم ک چ رفتارایی ازش دیدم

منو عمم اینا ماهی دو بار حدودا اخر هفته همو می‌بینیم و باهم بیرون میریم مسافرت میریم اینا

ی پسر داره ک من تا یه ماه پیش حسم میگف خوشش میاد ازم چون هی نگام میکرد همیشه

خلاصه ب یه بهونه و اونم جوری ک اصرار برا نگرفتن شماره داشت اخر خودش گف شمارتو بده

از اون ب بعد باهم چت میکنیم

تازگیا رفته سر کار و شغلش آزاده و ب گفته ی خودش باید اولش ب کارش بچسبه تا جون بگیره و نمیتونه ول کنه کارشو بیاد دنبال من بریم بیرون چونکه شغلش رو تازه شروع کرده. حتی لازمه گاهی خودشو فراموش کنه ب کاراش برسه و اونم میگه فقط شبا بعد از کار تایم بیرون دارم.

ی بار خودش پیشنهاد دادم شام بریم بخوریم ک من گفتم بابام دوس نداره تا دیر وقت شب بیرون باشم هر تایم دیگه ای بجز شب

چون من دو سه بار بهش گفتم چرا همش چت کنیم بیرون نریم

و اونم گف صبح و عصر نمیتونه بیاد چون باید سرکار باشه

دیروز تا نصف شب چت میکردیم دیگه خیلی خسته بود ولی اون باید صبح زود میرف سرکار کلا بشدت کم خوابیده بود.

گف یکشنبه بریم بیرون شنبه ساعتش رو بت میگم. دیگه امروزم چون خیلی کم خوابیده بود گف امروز یا سرکار بودم یا وقتیم برگشتم خونه همش خواب بودم. الانم میخوام بخوابم و فردا بشدت سرم شلوغه کار دارم. دیگه با لحن گرم خدافظی کرد منم اصلا قرار یکشنبه رو به رو نیاوردم

حالا نمیدونم چیکار کنم چ رفتاری داشته باشم

چون من دوست دارم ببینمش ن اینکا فقط چت کنیم

اگه خوندین بگین ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار ادامه رو بنویسم بخون لطفا

باشه  ولی میخوام بخوابم بعدا میبنیم فقط چیزی که گفتم ارتباط تو فامیل اولش خوب نیست آخرش هم خوب تموم نمیشه پسفردا روی انتخابت توسط دیگران هم تاثیر به شدت منفی داره

ما از لحاظ اخلاق و خانوادگی خیلی به هم میخوریم و ازدواج فامیلی هامون خداروشکر خوب اومده

یک درصد فکر کن نشه

اکست پسر عمته و دائم چشم تو چشم میشی باهاش

دیگه روابطتت با خانواده عمتم خوب نمیتونه پیش بره

دوفردای دیگم با کسی ازدواج کنی حساس میشه رو این موضوع

بگو میخواد بیاد جلو

دوس پسرو اینا تهش ب فناییه تو فامیل

من ی ادم جدی هستم ک گاهی شوخی میکنم سرجاش

ولی این کلا ی پسر شوخه

۴ ۵ بار جدی حرف میزدیم جدی بودا ولی گاهی یهو وسط حرفای جدی هم ی چرتو پرت با خنده میگه و بعد ادامه میده 

و خیلی عاقلو با سیاست

تا چن روز بعد از چت فقط شوخی میکرد و سر ب سرم میذاشت و هی میگف ازت خوشم نمیاد فلان تا اینکه من ی دستی بهش زدم و اعتراف کرد ک دوستم داره

خلاصه خیلی حرفای محبت آمیز میگف

ولی ازونجایی ک من خیلی محتاطم و تو روش هم آوردم

گفتم ب حرف نیس ب عمله و من خیلی نمیتونم باور کنم

ولی کلا راجبه چیزای خانوادگی حرف میزنه و ی جوری ک مثلا حساس باشه و براش مهم باشه راجعبه پوششم نظر داد 

گف کسی ک قصدش سواستفاده باشه لباس شلوارتو میگه کوتاه ترش کن

خلاصه دیشب بحث دوست دختر شد ک گف من قبلا دوس دختر داشتم ولی وضعم از خیلی پسرای دیگه بهتره و عاقلم و ولی رابطه جنسی نداشتم و الانم نزدیک ی ساله با کسی نیستم  و..

بعد من ناراحت شدم اما اون داشت ادامه میداد

میخواستم بش بگم تو آب دیدی و لب تر نکردی؟

و الانم دو سه روزه ک خیلی بهم ابراز علاقه میکنه و جمله های قشنگ میشه دلی بازم من نمیتونم باور کنم حس میکنم هرچی ب بقیه می‌گفته ب منم میگه

بعد بش گفتم ک من ازون دخترا نیستم گف اگ واسه تخلیه جنسی یا روحی و سرگرمی میخواستم قطعا تورو انتخاب نمیکردم ک دختر داییمی

بعد دوباره گف من تورو واسه ازدواج میخوام و دیگه تا آخره چت ما راجعبه آشنایی بیشتر بود

و بهم گف نسبتا میشناسمت

تو فاز ازدواج نرو ک یهو خودت نباشی نقش بازی کنی

ولی کلا گف اگ تو این باشی واقعا من دوست دارم ولی تو باور نمیکنی و ب مرور میفهمی 

اول و آخر تو فامیل رل نزن که آخر و عاقبت نداره سر دوستم بدجوری اومد

مگه چی شد؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
من ی ادم جدی هستم ک گاهی شوخی میکنم سرجاشولی این کلا ی پسر شوخه۴ ۵ بار جدی حرف میزدیم جدی بودا ولی گ ...

مادر و پدرت از رابطت با پسرعمت خبر دارن؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
مگه چی شد؟

چند مورد دیدم بعدا چه خواستگاری سنتی چه دوستی میخواد به ازدواج برسه تحقیقات اینو که بفهمند پس میکشند دیگه طرف همکلاسی خودم پسره که روشنفکر هم بود مشکلی با دوست پسر داشتن قبل خودش هم نداشت میگفت اینو نمیتونم اصلا هضم کنم همینکه با پسر فامیل بوده فردا سنگینی همه جور‌ نگاهی تو خانواده شما روی منه که فلانی رو میخواست نگرفتش یا واسه پسرمون نخواستیمش یه حس حقارتی به اون داماد جدید خانواده میده که حد نداره اصلا یکی دو‌ مورد هم نیستا اگه واقعا هم تو خانواده کسی رو بخواهید بزارید همون سنتی خواستگاری بشه نه توش بیاد فرق داره تا اینکه رل بزنید هیچ مردی در آینده زیر بار این نمیره حتی زیر بار دوست پسر غریبه و شوهر سابق بره زیر این نمیره