2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا مناسب نبود؟

من متوجه شدم که باهاش بیش از حد مجاز دارم وزن کم میکنم و این یعنی از دست دادن ماهیچه ها و خب خطراتی مثل افتادگی پوست و در طولانی مدت از دست دادن بیش از حد ماهیچه میتونه به مشکلات مفصلی منجر بشه

من مثل سرعت نور باهاش وزن کم میکردم تقریبا هفته ای ۲ کیلو و برا من خیلی راحت بود یعنی گرسنه نمیشدم ز ...

چه خوب انقد زود وزن کم میکردی بعدش وزنت برنگشت ؟

تو از کدوم نوعش رژیم میگرفتی؟

🩷🌸

من متوجه شدم که باهاش بیش از حد مجاز دارم وزن کم میکنم و این یعنی از دست دادن ماهیچه ها و خب خطراتی ...

آهان پس در کل خوب میشه وزن کم کرد باهاش

هیچ روشی تو این رژیم نیست که چربی از دست بدیم نه عضله؟

🩷🌸

آهان پس در کل خوب میشه وزن کم کرد باهاشهیچ روشی تو این رژیم نیست که چربی از دست بدیم نه عضله؟

ببین رژیم های مختلف توی بدن افراد مختلف نتایج مختلف دارن ممکنه شما بگیری این مشکل برات پیش نیاد کلا

راهش دریافت پروتئین بیش از حد نیازه که تامینش سخته مگه ادم در طول روز چقدر میتونه پروتئین بخوره

ببین رژیم های مختلف توی بدن افراد مختلف نتایج مختلف دارن ممکنه شما بگیری این مشکل برات پیش نیاد کلار ...

به نظرت بهتره چند وقت این رژیمو بگیرم مثلا هفته ای چند روز؟

🩷🌸

من ۹ شام میخوردم فردا صبحش میرفتم سرکار تا ۱ که تایم ناهار بود دیگه ناهار میخوردم

آهاان منم میخوام بعد ۸ چیزی نخورم تا فردا ساعت ۱ که ناهاره

شما تو اون ۸ ساعت مثلا چیا میخوردین که سالم و مغذی باشه؟

🩷🌸

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز