2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون غذاهای خودم برنج و خورشت و پروتئین و میوه و این‌چیزا ببین کلا تو اون ۸ ساعت زیاد سخت نگیر چون د ...

آره درسته من تنقلات زیاد میخورم اگه تو خونه نباشه هوس نمیکنما ولی اگه بود همش باید بخورم 

🩷🌸

دونفر تاالان توی سایت گفتن گرفتن و بعد چند روز عوارض داشته .بنظرم شما که میخوای گرسنگی بکشی روزه بگی ...

به نظرم باید از کم شروع کرد مثلا دوست عزیزمون گفت از ۱۲ ساعت شروع کن نه ۱۶ باید بدن کم کم عادت کنه

🩷🌸

من خیلی مجلسی داشتم‌وزن کم‌میکردم حدود ۷ کیلو اینا که یهو‌فهمیدم حامله شدم و همه نقشه هام نقش برابر ...

الهییییی 🥰🥰

ایشالا بعد فارغ شدنت دوباره ادامه میدی

🩷🌸

نه کاملا اما خیلی کمتر کردم ، مثلا نصف لیوان نوشابه یا چند نصف قاشق بستنی

خوبه من خیلی علاقه دارم به شیرینیجات منم فک نکنم بتونم کامل حذف کنم ولی ایشالا کمترش میکنم

🩷🌸

فستینگ رو نمیدونم ولی من بدبخت با روزه هم اضافه وزن میگرفتم، بخاطر پرخوری 

چون عامل چاقیم اولش تنبلی تخمدان هست 

بعدم پرخوری 

یعنی جلوی پرخوری رو بگیرم وزن کم میکنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حتما یا ورزش یا پیاده‌روی کنارش داشته باش

ورزش باشگاه نمیتونم برم بچه هام هستن شرایطشو ندارم تو خونه هم یه مدت میکنم بعدش زده میشم 

پیاده روی باید همسرمم بردارم شبا بریم 😄

🩷🌸