2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی لاغره و اصلا انرژی نداره میگه اگه همه چی رو حذف بکنم نمیتونم راه برم

کم کنه خدای نکرده نابینا میشه میوه نخوره سبزی بخوره سیب زمینی برنج ماکارانی نخوره نون جو بخوره اونم کم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
کم کنه خدای نکرده نابینا میشه میوه نخوره سبزی بخوره سیب زمینی برنج ماکارانی نخوره نون جو بخوره اونم ...

رعایت که میکنه عزیزم ولی همیشه میگه ضعف دارم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رعایت که میکنه عزیزم ولی همیشه میگه ضعف دارم

سنش بالاست اما اگه چیزای قندی رو حذف کنه یا نون معمولی رو نخوره حالش بهتر میشه قند لعنتی ادم ضعیف می کنه یا بدن رو زخم

قند رو معمولا ناشتا تست میکنن. اگه دیابت دارین که حتما زیر نظر دکتر باشید ، یعنی طبق دستورالعمل‌هایی که میده ، عمل کنید . و همون موقعهایی که میگه هم تست کنید، قندتون باید کنترل شده باشه ، نه زیاد نه کم

قند رو معمولا ناشتا تست میکنن. اگه دیابت دارین که حتما زیر نظر دکتر باشید ، یعنی طبق دستورالعمل‌هایی ...

اره گلم نظیر نظر پزشک بودم قند قبل صبحونم پاین تره الان همینجوری گرفتم دیدم شدم ۹۰

شما میوه ها چی استفاده میکنید.اخه فقط با نون سیر میشه

خب نون جو بخوره کم اما من میوه کم اونم گاهی خیار یا گوجه اینا

بعد شام ۹۰ که پایینه! نمیدونم حداقل برای داداش من که این پایینه

اخه خیلی بالا بود قبلا دو روز هم رعایت نکردم متاسفانه قرص نخوردم اما الان رعایت می کنم قرص می خورم پاین بهتر تا بالا خطرناک بینای مرگ ووو

2790
2778
2791
2779
2792