2777
2789
عنوان

پانژل

| مشاهده متن کامل بحث + 112281 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😓لامصب هزینه هام بالاست واس من ولی با ویزیت هشتاد تومن شد😫😫😫حالا میکرودرما مونده ان شاالله باهمی ...

انشالله .

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
یه سوال دیگه کل صورتتون رو میزنید یا فقط روی جوش 

روی جوش

رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد،به تو رسیدم در اوج آسمان عشق،این بود قصه ی من و تو و سرنوشت تو آمدی و دنیا مال من شد،همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد،تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد،باور نداشتم مال من شده ای،لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای،عشق معجزه نیست، حقیقتی ست در قلب ها که پنهان است،به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن... ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را❤️❤️
دكترم گفته هيچ كرمي حتي مرطوب كننده و ضد افتاب هم نزنم

بچه ها چن سالتونه من ۲۹ سالمه واقعا عجیبه تو این سن جوش زدن

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
من روزی س بار با شب درمیون😫😫😫کمترش کنم فکرکنم چون میسوزه دیه چندماه طول کشید جواب داد؟ 

ببين من از ابان ماه دارم ميزنم الان خيلي بهتر شده  اولش هفته به هفته پوست تغيير ميكنه البته من انتي بيوتيك و يه كرم ضد جوش ديگه هم مصرف ميكنم

ممنون ‌.من که فعلا کل صورتم جوش زیر پوستیه دارم کامل میزنم 

اگه کل صورتت جوش زیرپوستی داره کل صورتتو بزن

رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد،به تو رسیدم در اوج آسمان عشق،این بود قصه ی من و تو و سرنوشت تو آمدی و دنیا مال من شد،همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد،تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد،باور نداشتم مال من شده ای،لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای،عشق معجزه نیست، حقیقتی ست در قلب ها که پنهان است،به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن... ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را❤️❤️
اگه کل صورتت جوش زیرپوستی داره کل صورتتو بزن

فعلا دارم همینکارو میکنم 😕

من٢٠سالمه خواهرم ٢٦اونم جوش داره البته پلي كيستيكه

منم حس میکنم جوشام هورمونی باشه کلا دکتر لازمم 😁😁😁