2777
2789
عنوان

پانژل

| مشاهده متن کامل بحث + 112274 بازدید | 86 پست

بچه ها ممنون از راهنماییتون .انشالله هرچی زودتر صورتتون آینه بشه😉

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم همينطور اخه پريودام هم نا منظمه بايد سونو بدم ببينم چه خبره 😐

انقد هزینه های زندگی بالاس که دکتر رفتنرو  که جزو واجباته رو هی باید عقب بندازیم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
انقد هزینه های زندگی بالاس که دکتر رفتنرو  که جزو واجباته رو هی باید عقب بندازیم

اره واقعا ...همين دكتر پوست كه رفتم نزديك يه تومن شد تا الان..گفتم ديگه نرم..پوستم افتضاح بود الان ديگه بهتره ..براي پوست كمه كم بايد٥تومن خرج كني تا ديگه نيازي به كرم پودر نباشه

،😥😥دکتره اینارو داد زیرپوستیا ی کم برجستس گفت میکرودرم بیا س جلسه اخه عفونی نیست ک بشه با پاکسازی ...

دكترم به من گفت هر سه هفته بيام پاكسازي هر دفه هم كه ميرم پوستم خوبه ولي ميگه اووو چقد زير پوستي داره ١٨٠ميدم ولي گفتم ديگه نرم پول الكي ميگيره

پانژل فقط روی جوش زده می شه اونم طی روز،من قبل بترداریم دکتر که رفته بودم بادارو و کرم همه جوشام خوبه خوب شد، البته اینقدر هم گرون نشد ویزیت 9000تومن،داروهام هم تقریبا 300تومن ،حتی الان که درمانو نصفه رها کردم هم مثل قبا جوش نمی زنم.