2777
2789
عنوان

رفتم دیدمش

132 بازدید | 24 پست

امروز بعد کافه زنگ زد رفتم دیدمش می‌دونم اشتباه کردم ی حسی بهم میگفت داری اشتباه میکنی ولی نتونستم جلوی خودمو و قلبم رو بگیرم باهم چند ماهه تموم کردیم ولی انگار من نمیتونم قبول کنم اینو 

رفتم رفتاراش رو دیدم حس میکنم از چشمم افتاد دیگه منی که تا یک ساعت پیش داشتم براش میمردم نمیدونم چرا دیگه بی حس شدم منی که شب و روز بخاطرش گریه کردم منی که همه چیزو اون می‌دونم دیگه سر شدم نسبت بهش 

فک میکردم تا آخر عمرم عاشقش میمونم فک میکردم اون همه چیزمه ولی میبینم نه من فقد خودمو کوچیک کردم این مدت و

دیگه تموم شد

۱۴۰۳٫۱۱٫۱۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه اون چند بار گفته بود نمیخوامت بازم نمی‌تونستم دل بکنم ولی الان انگار بی حس شده دیگه بهش

تورخدادیگه سمتش نرورل منم همش بهم میگ ولی من احمق التماس میکنم ک بمون

بعدازچن ماه دیدیش؟خودش گف بزی بببینیش؟

بعد از دو ماه 

ما رابطمون تموم شده بود ولی هی ب بهونه های مختلف ب هم پیام می‌دادیم ولی زنگ نه اصلا شمارشو پاک کرده بودم یهو دیدم بهم زنگ زد گفت بیا ببینمت

امروز مگه چه رفتاری بهات داشت؟ بد رفتار کرد؟

نه رفتار بدی هم نداشت اتفاقا گفت دلم برات تنگ شده بود ولی حس میکنم خودمو کوچیک کردم می‌دونه دوسش دارم از بالا بهم نگاه میکنه

تورخدادیگه سمتش نرورل منم همش بهم میگ ولی من احمق التماس میکنم ک بمون

بخدا تعریف از خودم نباشه هم خوشگلم هم خوش هیکلم هم تو سایپا شاغلم سنمم کمه کلی خواستگار دارم ولی موندم پای این میگه نمیخوامت نمی‌فهمم فهمیده دوسش دارم ازم سواستفاده می‌کنه 

هئ خوشبحالت

انقد دوسش داشتم هر اتفاقی برام میوفتاد ب یادش گریه میکردم اصلا آیندمو باهاش می‌دیدم بعد از این آدمم دیگه نمیتونم برم با کسی نمیتونم کسی جز اونو کنارم ببینم ولی اون نمیخوادم بهمن گفته ولی من اصرار میکردم الانم دیگه بی حس شدم بهش

انقد دوسش داشتم هر اتفاقی برام میوفتاد ب یادش گریه میکردم اصلا آیندمو باهاش می‌دیدم بعد از این آدمم ...

کاش منم یه روزی مث تو بی حس بشم 

چهار ماهه ولم کرده هردیقه ب یادشم ولی اون حتی منویادشم نیس

کاش منم یه روزی مث تو بی حس بشم چهار ماهه ولم کرده هردیقه ب یادشم ولی اون حتی منویادشم نیس

من تا ی ساعت پیش همین بودم ما دو سال با هم بودیم 

توعم ی روز دیگه بیخیال میشی ول میکنی