2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم امروز فرداس که برای سومین بار قراره عمه بشم.

خواهرزاده از نظر من بیشتر دوست داره بااینکه ما خانواده ای خیلی بچه داداشم رو لوس میکنیم و تحویل میگیریم ولی بازم تو یه جاهایی با اینکه بچه اس قلب تو رو میشکنه. ولی خواهر زاده هام با اینکه شهر دورن ماهی یبار ببینمشون خیلی بیشتر دوسم دارن بدون چشم داشت

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
منم امروز فرداس که برای سومین بار قراره عمه بشم. خواهرزاده از نظر من بیشتر دوست داره بااینکه ما خان ...

اره 

من خودمم خاله هام روخییییلی دوست دارم تا عمه هام

خاله کلا خخخییییلی مهربونه و اونا از بچگی هوامو داشتن 

خیلی حس خوبیه من اولین بار که عمه شدم از شنیدن خبرش واقعا به نفس نفس افتاده بود با وجود اینکه بچه خودم کوچیک بود خوابوندنش رفتم بیمارستان چون مادر زن داداشم نمی‌تونست بره بیمارستان خواهرش هم مریض بود میترسید نوزاد مریض بشه شبونه خودمو رسوندم شهرشون ولی راستشو بخوای فکر میکنم خاله شدن خیلی بهتر باشه درسته هنوز خاله نشدم ولی قشنگ می‌دونم حس مادری به بچه های خواهرم خواهم داشت 

الان برادرزاده م اینجاست و به شدت امشب گریه میکرد من می‌دونم این بچه دقیقا چشه و چی کار باید کرد که آروم بشه ولی از طرف دیگه می‌دونم پذیرش زن داداشم در این حد نیست که من توصیه ای بکنم هر چی بگم این حس رو میخواد بگیره که مادر کافی ای نیست یا هر حس منفی دیگه ای انگار فکر کنه من می‌خوام بهش بگم تو بلد نیستی این حس ها رو می‌گیره 

برای همین کاملا ترجیح میدم چیزی نگم ولی بچه خواهرم اگه بود صفر تا صد هر چی میدونستم رو میگفتم و نمیذاشتم این همه طولانی گریه کنه 

کلا ارتباطی که آدم با مادر بچه داره روی احساسی که نسبت به اون بچه خواهد داشت اثر داره 

الان این یکی زن داداشم بارداره بهم میگه هر چی میدونی بگو هر چی هم بگم تشکر می‌کنه میگه آدم کنار تو آرومه استرس ادمو از بین میبری من زیاد سرچ میکنم زیاد مشاوره میگیرم اطلاعاتم توی موضوعاتی که خودم یه روزی درگیرشون بودم همیشه کامله این یکی زن داداشم همیشه به این ویژگی من اعتماد داره 

ولی اون یکی زن داداشم اصلا این پذیرش رو نداره بهش چیزی بگی برای همین احتمال اینکه بچه این یکی داداشم رو بیشتر دوست داشته باشم بیشتره فکر میکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی حس خوبیه من اولین بار که عمه شدم از شنیدن خبرش واقعا به نفس نفس افتاده بود با وجود اینکه بچه خو ...

آها 

ولی به نظرم میزان ارتباط و نزدیک بودتم خیلی تاثیر داره روی علاقه ی بچه به عمه یا خاله

اکر واقعا آدم با برادر زاده ش خوب باشه ،باهاش بازی کنه،براش اسباب بازی بخره و بوسش کنه و دست نوازش رو سرش بکشه و کلاا باهاش گرم بگیره به نظرم باعث میشه که خیییلی دوست داشته باشه

مثلا من عمه م درسته که پیشم بود ولی خییلی باهام صمیمی نبود و صحبت نمیکرد ولی خاله م همیشه پیشم بود حتی موقع مریصیمم منو میبرد دکتر 

حتی دختر داییمم که خاله ی من میشه عمه ی اون،میگه که من عمه مو بیشتر دوست دارم تا خاله هام چرا؟؟

چون عمه ش که میشه خاله ی من خیییلی مهربونه و کلا خوبه

2790
2778
2791
2779
2792