2821
2789
ممنون عزیزم ،انشاء الله برادرزاده شما هم به سلامت به دنیا بیاد،پیشاپیش قدمش مبارک باشه انشاءالله وچش ...

ممنونم از محبتتون😍😘😘

ان شاءالله دعا کنین حتما

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کجا میدونی پسره حالا؟😂شاید دختر باشه

یه حس خاصی بهم میگه پسره...خودتون و آماده کنید 😂😂😂من به پسر داییم میگفتم بفهمم پسر بدی بودی به مادر من دوستات فحش دادن پدرت و در میارم 😂😂😂

آها  ولی به نظرم میزان ارتباط و نزدیک بودتم خیلی تاثیر داره روی علاقه ی بچه به عمه یا خاله اک ...

ارتباط با بچه مهمه ولی ارتباط با مادر بچه مهم تر 

احساسی که مادر بچه نسبت به اطرافیان داره بصورت ژنتیکی به بچه منتقل میشه ، یعنی اگر من از عمه بچه م متنفر باشم خود به خود اینو با کد های ژنتیکی خودم به بچه م منتقل میکنم دیگه اون عمه هر چقدر هم محبت کنه هر چقدر بازی کنه این محبت بر جان بچه من نمی شینه 

علت علمیش اینه که بچه برای بقا نیاز داره به یه عامل قدرتمند وصل باشه ، اون عامل قدرتمند رو مراقب اصلی خودش می‌دونه مراقب اصلی هم عموما توی فرهنگ ما مادر هست این مراقب اصلی حتی اگر اهل کتک زدن هم باشه باز بچه اونو محور امنیت خودش قرار میده و هر کس با مادر خوب باشه و مادر با اون فرد خوب باشه بچه هم ارتباطش با اون آدم بهتره 

الان من شاید در سال خواهرم رو سه بار ببینم چون توی یه شهر نیستیم ولی پسر من هر کس هر هدیه ای براش میخره میگه خاله خریده اسم خاله ش از زبونش نمی افته چون من اون جوری که خواهرم رو با عشق و محبت شدید بغل میکنم و می‌بوسم و عشق میدم و عشق میگیرم به هیچ وجه خواهر شوهرم رو بغل نمیکنم من از خواهر شوهرم متنفر نیستم هرگز بدشو نگفتم نه پیش بچه و و نه حتی پیش شوهرم کلا نسبت به این آدم حس خاصی ندارم یه عضو خانواده می‌دونم محبت های سطحی رو دارم حتی حمایت هم دارم و موقعی که عمل کرده بود پیش خودم نگهش داشتم ولی همه چیز روی سطحه برای من 

نه محبتی نه نفرتی حس بچه من نسبت به عمه ش همینه با وجود اینکه من همیشه زبونی سعی میکنم ارتباط شون رو گرم کنم ولی نتیجه چیز دندون گیری نیست چون بچه زبون ما رو نگاه نمیکنه دل و چشم ما رو نگاه می‌کنه 

این محبت و یا نفرت رو مادر می‌تونه نسبت به پدر هم به وجود بیاره چه برسه عمه و خاله و غریبه تر ها 

خلاصه خیلی روی محبت کردن خودت حساب نکن مادرش مهمه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه حس خاصی بهم میگه پسره...خودتون و آماده کنید 😂😂😂من به پسر داییم میگفتم بفهمم پسر بدی بودی به ما ...

😂😂افرین درسته حست

میگم که فقط کافیه فحش بدن ، یه تفنگ برمیدارم نیمه شب میرم یه گوله شلیک میکنم تو مغزشون🙌😑

ارتباط با بچه مهمه ولی ارتباط با مادر بچه مهم تر  احساسی که مادر بچه نسبت به اطرافیان داره بصو ...

مادرش عین خواهرمه اصلا خواهرمه وهمیشه هم باهم در ارتباطیم

بعدشم همین مثال دختر داییم که زدم مادرش یه سلیطه بود که از مامان من بدش میومد و همیشه غیبت مادر منو میکرد ولی میگم دخترش عاشششق مادر من بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز