2777
2789
عنوان

پاشید بیاید

1102 بازدید | 59 پست

داشتم تاپیک یکی ازخانم های نی نی سایت رو می دیدم،نوشته بود شوهرم عادت داره روم دست بلند کنه،دوهفته است که رفته سرخونه وزندگیش واول کار شده کیسه بوکس شوهرش

یادیه خاطره افتادم،ما اصلیتمون لر ملایرهستش،خاله م تازه ازدواج کرده بود،وشوهرخاله م سرکارنمی رفت وهی کتکش می زد واون این قضیه روازما پنهون کرده بود،یه روز که بحثشون میشه خاله م رو کتک می زنه وتوی خونه مادرش زندانیش می کنه و در رو قفل می کنن روش..

زنگ می زنه به مادربزرگم وداییم،تموم جوونای طایفه روجمع کردیم وبااسلحه رفتیم در خونه شون رو شکستیم،به مادرش گفتیم به پسرت بگو بیاد خونمون کارش داریم

شوهرخاله م باپدرش اومد،ازدر که اومد امانش ندادیم فقط می زدیمش وباباش رنگش سفید شده بود سعی می کرد پسرشو از زیر دست وپا دربیاره،یه گلدون بزرگ روتوسرش خورد کردیم،وباصورت خونی فرستادیمش بره،ته ماجرا با وساطت تموم شد به طلاق ختم نشد،ولی دیگه شوارخاله به خاله م ازگل نازک تر نگفت...

احترام احترام میاره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حلقه ی گمشده ی ازدواجهای امروزی رو یادآوری کردی😂

دم خودت و فامیلاتون گرم😁

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
پسرخوب برای ازدواج پیداکنید

نفرما🤫😁

ما جسارت نمیکنیم🤕😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
2790
2778
2791
2779
2792