2777
2789
نگران نباش خیلی حالت بده برو ام ار ای من سالهاست دارم به بو مزه‌های تند و تیزم حساسم سریع شروع میشه& ...

حالم بد نیست بیشتر استرسش اذیتم می‌کنه تا خودش

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
برا من در این حد نیست اگه شدید بشه دو طرف سرمه حالت تهوع استفراغ و حساسیت به نور و صدا

من یکساله  گرفتم اوایل خفیف بود حس تهوع رو نداشتم به مرور وبعد عید علایم بدتر واضافه میشه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یکساله  گرفتم اوایل خفیف بود حس تهوع رو نداشتم به مرور وبعد عید علایم بدتر واضافه میشه

من دو ساله دارم.. خداروشکر علائمش عوض نشده😢

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
من دو ساله دارم.. خداروشکر علائمش عوض نشده😢

خدارو شکر ...من هر سری استرس داشته باشم عود وشروع می‌کنه .‌.  میگرن ارثی هست.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

خدارو شکر ...من هر سری استرس داشته باشم عود وشروع می‌کنه .‌.  میگرن ارثی هست.

آره من مامانمم داشته ولی خب مال اون خوب شده..منم بیشتر از  استفراغش میترسم 

مامانم داره متخصص رفته ولی داروهاشون همش خواب اور بود و میگفت تاثیری ندیدم الان موقع شروع دردش فقط ب ...

همسایه ماهم داره اونم می‌ره بادکش.

به من رهاکین و ناپروکسن دادن که موثرند نیست .   باید ضد استرس وارامبخش بگیرم چون منشأ اینه.   ممنونم 

آره من مامانمم داشته ولی خب مال اون خوب شده..منم بیشتر از  استفراغش میترسم

من حس تهوع رو دارم .اگه استفراغ باشه مثل خاله ام.  که  خیلی سخته .