دخترخانمگل مدیر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 455 عنوان میگرن | مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 125 پست کسایی که میگرن دارن میشه بگن علائمشون چیه؟ نه توآنی که همانی:)🖤 نه من آنم که تو دانی:)🌱💔 1402/05/10 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخانمگل مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 455 نگران نباش خیلی حالت بده برو ام ار ای من سالهاست دارم به بو مزههای تند و تیزم حساسم سریع شروع میشه& ... حالم بد نیست بیشتر استرسش اذیتم میکنه تا خودش نه توآنی که همانی:)🖤 نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 9002 برا من در این حد نیست اگه شدید بشه دو طرف سرمه حالت تهوع استفراغ و حساسیت به نور و صدا من یکساله گرفتم اوایل خفیف بود حس تهوع رو نداشتم به مرور وبعد عید علایم بدتر واضافه میشه دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8812 حالم بد نیست بیشتر استرسش اذیتم میکنه تا خودش با طب اسلامی درمانش راحت تره برو درمان کن استرست کمتر شه به دنبال وارستگی
دخترخانمگل مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 455 من یکساله گرفتم اوایل خفیف بود حس تهوع رو نداشتم به مرور وبعد عید علایم بدتر واضافه میشه من دو ساله دارم.. خداروشکر علائمش عوض نشده😢 نه توآنی که همانی:)🖤 نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
دخترخانمگل مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 455 با طب اسلامی درمانش راحت تره برو درمان کن استرست کمتر شه مرسیی عزیزم❤️ نه توآنی که همانی:)🖤 نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 9002 من دو ساله دارم.. خداروشکر علائمش عوض نشده😢 خدارو شکر ...من هر سری استرس داشته باشم عود وشروع میکنه .. میگرن ارثی هست. دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
bimadar عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1988 دارو برای شما چی تجویز کردن؟ مامانم داره متخصص رفته ولی داروهاشون همش خواب اور بود و میگفت تاثیری ندیدم الان موقع شروع دردش فقط بادکش میندازه میگه این خوبم میکنه
دخترخانمگل مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 455 خدارو شکر ...من هر سری استرس داشته باشم عود وشروع میکنه .. میگرن ارثی هست. آره من مامانمم داشته ولی خب مال اون خوب شده..منم بیشتر از استفراغش میترسم نه توآنی که همانی:)🖤 نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8812 واقعا بد دردیه بادکش نندازیم زمین رو چنگ میزنه آره بادکش نسبتاً آروم میکنه به دنبال وارستگی
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 9002 مامانم داره متخصص رفته ولی داروهاشون همش خواب اور بود و میگفت تاثیری ندیدم الان موقع شروع دردش فقط ب ... همسایه ماهم داره اونم میره بادکش.به من رهاکین و ناپروکسن دادن که موثرند نیست . باید ضد استرس وارامبخش بگیرم چون منشأ اینه. ممنونم دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
bimadar عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1988 آره بادکش نسبتاً آروم میکنه شما هم میگرن دارین؟ خدا خودش سلامتی بده.. بادکش گرم میندازین؟
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8812 شما هم میگرن دارین؟ خدا خودش سلامتی بده.. بادکش گرم میندازین؟ بله میگرن دارم شدید نه رو پیشونی بادکش ننداختم تا حالا ولی بادکش گرم و حجامت میکنم تو خونه همیشه رو پشتم به دنبال وارستگی
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 9002 آره من مامانمم داشته ولی خب مال اون خوب شده..منم بیشتر از استفراغش میترسم من حس تهوع رو دارم .اگه استفراغ باشه مثل خاله ام. که خیلی سخته . دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸
bimadar عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1988 همسایه ماهم داره اونم میره بادکش. به من رهاکین و ناپروکسن دادن که موثرند نیست . باید ض ... کجا میره میندازن؟ خودشون بلد نیستن؟ راحته