2777
2789
عنوان

اورژانسی

161 بازدید | 10 پست

بچه ها من روز جمعه یه قرص اورژانسی خوردم یکی دیگشو باید دوازده ساعت بعدش میخوردم که یادم رفت و یک یا دوروز بعدش خوردم با اینکه روش دیگه پیشگیری هم داشتم قرصو فقط برای اطمینان خوردم الان چند لخته خون دیدم به نظرتون برای چیه؟؟

...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم شانسم گقت یه روز دیدم لکه بینی دارم به شوهرم گفتم حتما دارم پریود میشم بعد هی قطع میشد دوباره شروع می‌شد شوهرم گفت خطریه بیا بریم دکتر آخه آیودی هم داشتم دکترم گفت نخ اش برو چک کن رفتم سونوگرافی آیودی تو رحم چرخیده بود خداخیر بده شوهرم زود گفت بریم من میگفتم دل کن میخوام پریود بشم.ولی شانسم بعد یک سال آبودی در آوردم.حالا انشالله بازم میرم میزارم .یه پسر دارم.

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
لخته فقط تویه پریودی میاد اگه باردار بشی که لخته نمیاد لانه گزینی هم قهوه ای سوخته یا صورتی کم اونم ...

الان پنج روز گذشته آخه و لخته هاهم عین لخته بارداری بود ترسیدم میگم باردار نباشم

...
الان پنج روز گذشته آخه و لخته هاهم عین لخته بارداری بود ترسیدم میگم باردار نباشم

یک هفته ای!والا آدم که نطفه میگیره خب خودش نمیفهمه درون یک حالی میشه

یک هفته ای!والا آدم که نطفه میگیره خب خودش نمیفهمه درون یک حالی میشه

من چندروز پیش خیلی حالت تهوع داشتم و الان هم خیلی کمردردم و سردردم حالا به نظرت یعنی عوارض قرصه یا نه

...
منم شانسم گقت یه روز دیدم لکه بینی دارم به شوهرم گفتم حتما دارم پریود میشم بعد هی قطع میشد دوباره شر ...

من تازه پریودم تموم شده بود الان این به نظرت عوارض قرصه؟

...
من تازه پریودم تموم شده بود الان این به نظرت عوارض قرصه؟

آره قرص عوارض داره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
2790
2778
2791
2779
2792