2777
2789
عنوان

زندگیم سوخت!!!!

699 بازدید | 24 پست

من با شوهرم دعوا زیاد داشتیم، بعدشم بهتر شدیم؛ سر خیلی چیزا! تازه ازدواج کردیم؛ من هیچی برام انقدر مهم نبود تا این چیزی که الان پیش اومده ؛ بی احترامی دیدم، مخالفت الکی، لجبازی، بد دهنی، حتی سیلی خوردم؛ ولی یه خط قرمز داشتم اونم این بود که کسی بفهمه دعوا کردیم؛ اون موقع دیگه برام مهم نیست؛ چون ابروی زندگیم رفته! سر هیچ و پوچ! دیروز دعوا کردیم، عین خاله زنکا گوشی دست گرفته به مادرم، و پدرشوهرم اینا ؛ اونا اومدن خونمون و شاهد دعوامون بودن؛ هرچی نصیحت کردن فایده ای نداشت فقط حیثیت رابطه م رفت؛ شرایط و جرأت طلاق ندارم ولی دیگه به مرد بی غیرتی که زندگیشو جای اینکه خودش حل کنه جار بزنه علاقه ای ندارم؛ انگار این خونه جهنمههههه

چیزی هست بگید آروم شم ؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زمان بگذره این اتفاق هم عادی میشه

ولی دیگه اجازه نده به کسی خبر بده

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

شوهر منم همینه اما من دست پیش گرفتم هر چی میشه میگم الان زنگ میزنم عموت داییم بیان تکلیفمون معلوم کنن اونم چون میدونه طرفش پشتش نیستن عین چی می‌ترسه کوتاه میاد باهاش مثل خودش باش

صبور باشید

وقتی آرومه باهاش صحبت کن

نباید اجازه بدی کار بحث منطقی به دعوا کشیده بشه 

وقتی دید داره یکی تون جوش میاره صحبت و دعوا رو قطع کنید آروم که شدید دوباره شروع کنید صحبت کردن

با دعوا قهر و طلاق و جدایی هیچی حل نمی شه

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

کاملا حق با شماست. 

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

الان دیگه آب رفته به جو برنمیگرده ولی اگه ادبش نکنی و خونواده و به راحتی از اینکه با شما دعوا کرده بگذرن و ندیده بگیرن و خودت ساده از اینکه جار زده زندگی رو بگذری هزار بار دیگه این کارو تکرار میکنه 

خواسته زهره چشم ازت بگیره که صداتو بالا دیگه نبری

فقط همین

داشته باهات اتمام حجت میکرده که یکی بگی دوتا میشنوی

داره با زبون بی زبونی حالیت میکنه که خودتو عوض نکنی و  رو اعصابم راه بری از زندگیم میندازمت بیرون

چون ناراحتیشو از این زندگی فریاد زده میشه فهمید

صدای ناراحتیشو به خانواده ها رسونده

اصلا مهم نیست مقصر کیه مهم اینه که تو باید دلیل ارامش زندگیش باشی که نیستی

خودتو عوض کن  

حق داری. نمیدونم وقتی میگی جرئت طلاق نداری چطور میشه شوهرو تحمل کرد ولی فعلا سرسنگین باش.بعدم واسش شرط بزار تا اخلاقشو درست کنه.

بعدم یکی از نزدیکان من مث شوهر توئه. چند وقت پیش زنگ زد شوهرش به شوهرم و مادرش که ااااای بیاید ببینید زنم چیکار کرده. درصورتی که خودشم مقصر بود. ولی همه رو جمع کرد خونش . دعواشونو ریختن وسط

بقیه بزرگترا هم نصیحت و خلاصه اینارو آشتی دادن

منم میدونم زنش چجوری تحمل کرد این مردو. از نظر مالی بهش میرسه.

نمیدونم شوهر شما چه ویژگی خوبی داره که قابل تحمل بشه این رفتاراش

همسرمن،کل لباسهاش را میریخت تو چندتا چمدون،با رختخوابهاش،داخل بقچه میکرد،میرفت خونه مادرش

جالبه مادرش جایی هست که خواهرها و دامادها و پسرعموهای همسرم داخل یک خیابون...

اونوقت دعوا سرچی؟؟

خداشاهده سرهیچی...

شاید در حد دوجمله اختلاف نظر با صدای آروم...

روانی شدم اوایل ازدواجم

خیییلییی با معیارهای من فاصله داشت رفتار و اخلاقش...

الان درست شده ولی چه فایده...

عشق را درمن کشت.

روزی صدبار به من میگه دوستت دارم.عاشقتم کاش تو را زودتر می دیدم..ولی من حس خاصی بهش ندارم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792