2777
2789
عنوان

زندگیم سوخت!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 24 پست
صبور باشید وقتی آرومه باهاش صحبت کن نباید اجازه بدی کار بحث منطقی به دعوا کشیده بشه  وقتی دی ...

این نسخه کتاباس و شعاره...

متاسفانه وقتی طرفت بی شعوره راهی برای منطقی حرف زدن نیست. هرچیم ارومه شوهرم تا حرف شروع میشه فرار میکنه اصلا گوش نمیده..

وای منم متنفرم همسر منم همین بود انقدر مسخرش کردم و با تیکه بهش میگفتم دیگه گذاشت کنار ولی چه فایده بعد گذشت این همه سال هنوز خانواده ها یادشونه 😔

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری خیلی ناراحت کننده است 😢

برا منم اتفاق افتاده       میدونی کی ؟

اون موقع که خییییلی رو مخش رفتم و به مرز جنون رسوندمش نمیخوام نصیحت کنم دوست عزیز اما تلاشت رو بکن 

که دعوا تبدیل به بحران نشه به جاهای باریک کشیده نشه دیدی داره آلارم میده سریع خاموشش کن چون حرمت ها از بین میره یعنی چی ؟ یعنی اینکه سری بعد به جای زنگ زدن به خانواده هاتون به فامیل هاتون زنگ میزنه 

نزار به اون مرحله برسه 

هنر گفتگو یعنی ناراحتیت رو با لحن و زمان مناسب بیان کنی نه اینکه رفتار پرخاشگرانه داشته باشه 🌹❤🙏

همسرمن،کل لباسهاش را میریخت تو چندتا چمدون،با رختخوابهاش،داخل بقچه میکرد،میرفت خونه مادرش جالبه ماد ...

همشون عین همن بقول شما تمام احساس  آدمو لگد مال میکنن بعدم یجوری رفتار میکنن ک انگار ن انگار چیزی شده یا چیکارا کرده ... منم جوونیم سوخت 💔

اصلا هم ابروت نرفته تو با بزرگترا منطقی حرف بزن بگو اگه منطق داشته باشه خودتون مشکلو حل میکنید.اگه ی ...

مشکل اینه که پدرشوهرم اینا بعد کلی نصیحت که این چیزا رو راحت میشه حل کرد، در اخر گفتن اگه ادم نشدید زنگ بزنید به ما! کلا طرفو مستقل و مرد بار نیاوردن 

حق داری خیلی ناراحت کننده است 😢 برا منم اتفاق افتاده       میدونی کی ؟ اون مو ...

برای من بعد کوچیک ترین بحثی همین بود؛ همش تهدید میشدم به زنگ زدن، پدر مادرم نگران میشن 

این نسخه کتاباس و شعاره... متاسفانه وقتی طرفت بی شعوره راهی برای منطقی حرف زدن نیست. هرچیم ارومه شو ...

نه عزیزم این تجربه خودمه تجربه ۱۵ سال زندگی مشترک روزهایی که همش دعوا بود و الان هم اگر این موضوعات رو رعایت نکم باز دعوا و دلخوری هست 

تا زمانی که از همسرت کینه به دل داری و بی‌شعور خطابش می کنی همینه 

این روشی که گفتم فقط برای همسرم استفاده نکردم هر مذاکره ای با هر فرد بی شعور و با شعوری کار برد داشته البته منکر این نمی شم که بعضی ادم‌ها آنقدر سخت هستن که دیگه رمقی برا مون نمی مونه که باهاشون بگو مگو کنیم دیگه اون موقع هست که باید رها کرد و رفت اون‌ هم بعد از امتحان تمام را هاست

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻