2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر نوشته؟

اگه مشکل خاصی داری برو دکتر ازمایش بده

اگه راکوتان دادم زیر نظر خودش بخور عوارضو کنترل میکنه برات

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
اگه از منی که چهارسال راکوتان و ازیترومایسین و کوراکنه خوردم میپرسی هیچی. برو یه طب سنتی خوب مشکل رو ...

واقعااا..دوباره برمیگرده آره منم دوسال پیش خودردم خیلیوخوب بود الان دباره برگشتن و بدجور شده خیلی

طب سنتی چکار‌میکنه مثلا

واقعااا..دوباره برمیگرده آره منم دوسال پیش خودردم خیلیوخوب بود الان دباره برگشتن و بدجور شده خیلی ط ...

اگه مشکل از کبد باشه دارو میده من جوشام خیلی شدید بود اینقدر دکتر دارو آزمایش نتیجه نگرفتم رفتم گفتن کبدم به شدت گرم. کامل دوره طب سنتی رو نرفتم. ولی جوشام خیلی بهتر شد 

اگه مشکل از کبد باشه دارو میده من جوشام خیلی شدید بود اینقدر دکتر دارو آزمایش نتیجه نگرفتم رفتم گفتن ...

من ۱۹ تا آزمایش دادم همشون نرمال فقط سونو کبد گفت بعد از عید بگیر بیار یعنی سونو کبد ببرم‌مشخص میشه؟

بعد برم‌طب سنتی؟

من ۱۹ تا آزمایش دادم همشون نرمال فقط سونو کبد گفت بعد از عید بگیر بیار یعنی سونو کبد ببرم‌مشخص میشه؟ ...

بری طب سنتی. خودش میگه از چیه جوشات اگه دختر کار بلدی باشه. 

این دکتر قادری به یه سوال رایگان جواب میده میتونی دلیل جوشت بپرسی. ازش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز