2777
2789
عنوان

دهن لقا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
نه بابا خیر سرم سی سالمه🤦

😂😂😂😂پس واقعا مقصر خودتی ببین ب این فکر کن اگه بگی چیزی از دردات کم نمیشه میرن میگن مشگلت دوبرابر میشه،، دیگه دلت نمیخواد بگی ی هفته ب خودت اجازه نده ک همه چیو بگی ی هفترو خودتا مجبور کن کم حرف بزنی پیش کسی چون هرچی کم حرف بزنی  اشتباهشم  کمه من اینجوریم همه میگن لال ب من 😂

انقد حرص میخورم از دست خودم .قبلا از دست بابام حرص میخوردیم که چرا حرف خونه رو میبره بیرون الان خودم ...

وای خیلی بده اینجوری کافیه یه ادم حسود باشه از حرفاتون سواستفاده کنه و کل زندگیتون رو بریزه بهم، من تجربه اش رو داشتم البته من خودم دهنم قرصه یکی دیگه دهن لقی کرده بود، یعنی کلا یجوریم یکی یه چیزی میگه یادم میره چه بود چی شد اینم بی تاثیر نیست😂

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا خوش بحالت.مغز من تو دهنمه🤦خدابیامرز مادربزرگمم اینجور بود ولی اون خیلی شدید تر.کلا بلند بلند ...

خواهر منم مثل شماست یعنی نخود تو دهنش خیس نمیخوره ولی من وبرادرم ومامانم اینا هر اتفاقی تو زندگیمون بیفته به هم میگیم ولی نمیزاریم اون با خبر شه

انقد حرص میخورم از دست خودم .قبلا از دست بابام حرص میخوردیم که چرا حرف خونه رو میبره بیرون الان خودم ...

ي فيلم ديدم همينطوري بود طرف يعني يكم بدتر

مثلا نظر واقعيش رو بي پرده ب ادما ميگفت

دكتر ميگفت تو مغزش ي اختلالي هست ك باعث اين رفتار ميشه

تو هم احتمالا اينطوري با اينكه ميدوني و نميخاي انجامش بدي ولي ميدي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا خوش بحالت.مغز من تو دهنمه🤦خدابیامرز مادربزرگمم اینجور بود ولی اون خیلی شدید تر.کلا بلند بلند ...

کتابی چیزی تهیه کن بخون شاید درست بشی

خیلی سخته اینطور مشکلات زندگیت دوبرابر میشه

چند بار که زخم خورده شدی تجربه میشه برات به کسی چیزی نگی

منم یه جاری دارم هر چی میشه میاد به ما و خونواده ی همسرم میگه مثلا از اتفاقایی که تو خونه ی مامانش میفته یا جریان محرمانه ی خواهرش یا دعواهای داداش و زن داداشش همه رو تعریف میکنه ما قبلنا یه حساب دیگه رو خونوادش باز کرده بودیم الان که این همه چیو گفته نظر همه عوض شده و دیگه کسی جاریمو تحویل نمیگیره

دقیقا چوبشم خوردما ولی اون لحظه فکر میکنم خب این حرف که چیزی نیست بزار تعریف کنم.خدا بهم رحم کرده خج ...

یه بنده خدایی میگفت یه ظرب المثل محلی دارن که معنیش اینه : «مگس فقط توی دهنی که باز باشه میتونه بره ». میگفت هر وقت میخوام حرفی بزنم این جمله میاد توی ذهنم ، برای همین اول همیشه فکر میکنم بعد حرف میزنم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2790
2778
2791
2779
2792