2777
2789
عنوان

دهن لقا

170 بازدید | 22 پست

آقا من خیلی دهن لقم .حرف تو دهنم نمیمونه.خیلی هم از این ویژگی بدم میاد .بابامم مثل منه.ولی مامانم خیلی عاقله.کسی ازم چیزی بپرسه از اول تا اخر تعریف میکنم بعد از کارم حرصم میگیره.هی به خودم میگم دیگه تکرار نمیکنم.ولی وقتی تو موقعیتشم متوجه نمیشم.الان یه اختلافی تو خونمون افتاده داداشم گفته به کسی نگو ولی من یهو نشستم به شوهرم و خواهرشوهرم تعریف کردم.خواهر شوهرمم خیلی فضوله هی سوال میپرسه منم اون لحظه فکر میکردم بالاخره چیزیه که همه قراره بدونن اول و آخر.بخاطر همین اون لحظه ک تعریف میکردم اصلا متوجه نشدم نباید بگم.الان حرص میخورم کاش حداقل اون نره جایی تعریف کنه.خوش بحال آدمای دهن قرص مثل شوهرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐🤣🤣وای 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود    

دقیقا چوبشم خوردما ولی اون لحظه فکر میکنم خب این حرف که چیزی نیست بزار تعریف کنم.خدا بهم رحم کرده خجالتی ام تا کسی باهام صمیمی نشده سر حرفو باز نمیکنم وگرنه الان کل ایران خبر داشتن از مسائلم

من ازاون آدماییم که سخت ازشون حرف میکشی کسی هم فضولی کنه فقط درجوابش مثل بز سرتکون میدم😂😂😂

واقعا خوش بحالت.مغز من تو دهنمه🤦خدابیامرز مادربزرگمم اینجور بود ولی اون خیلی شدید تر.کلا بلند بلند تو جمع فکر میکرد🤦

2790
2778
2791
2779
2792