"عصاره شیرین بیان برای معده
عصاره شیرین بیان چجوری مصرف کنم
شیرین بیان و فشار خون
شیرین بیان فشار خون بالا
عوارض شیرین بیان
مقدار مصرفی عصاره شیرین بیان"
بالاییارو نوشتم تو سرچ گوگل موجود باشه.
اولا که جان و سلامتی که خدا بهمون داده خیلی خیلی عزیزتر و باارزش تر از اینه که بخوایم هرچیزی که شنیدیم خوبه رو خودسرانه و هراندازه دلمون خواست بریزیم تو شکممون.
بخاطر معده درد شدیدی که داشتم تو نی نی سایت و گوگل سرچ کردم که چی خوبه.و جواب قطعیش این بود:عصاره شیرین بیان
طریقه درست مصرفش صبح ناشتا به اندازه یک عدس هست.عطاری بهم نگفت.من عصر که گرفتم تو راه یکم قد یذره بزرگتر از نخود با دندون جدا کردم و مثل آبنبات خوردمش.بعد رسیدم خونه شام خوردم.خواهرم خونمون بود و گف معده درد داره فوری رفتم یکم شیرین بیان آوردم واسش گفتم بزار زیر زبونت حل میشه.برداشت نصفش کرد و خورد یکمشو و چون بدش اومد درآورد.نصف بقیه ش رو که اول جدا کرد من برداشتم خوردم تقریبا قد نخود بود و داشتم حرف میزدم یهو دیدم انگار حالم بد میشه.خداخدا کردم و چون میدونستم شیرین بیان فشار خونو میبره بالا فوری ماست سرکشیدم یکم.از گوشام انگار آتیش میومد و تپش قلب هم داشتم و انگار میخواستم بالابیارم.خلاصه یکم آبغوره و دوباره ماست خوردم.هنوزم خوب نشده بودم که تو سایت تاپیک زدم گفتن آبلیمو بخور.منم خوردم و تازه یکم بهتر شدم.
خواستم بگم که توروخدا زیاد مصرفش نکنید ینی من مطمئنم مقدار مصرف زیادترش تو یه وعده حتی باعث سکته و مرگ هم میشه براحتی.
من مرگ رو با همین مقدار کم به چشمام دیدم.و واقعا خیلی تجربه بدی بود.امیدوارم هیچکس این تجربه منو تکرار نکنه و کسیکه میخواد استفادش کنه این تاپیکمو زودتر ببینه❤
این بود تجربه من
تقدیم با عشق و احترام😊سلامت باشید🎀
گزارش _یک_تجربه#