2777
2789
عنوان

داشتم دخترمو ميخوابوندم نميدونم چي شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4681 بازدید | 104 پست
عزیزم اگه تو گوشیت مفاتیح داری برو تو ملحقات باب ۵ قسمت ۱۳ یه دعا واسه محفوظ موندن از شر جن و انسه ...

ممنوون الان میرم میخونم♥️♥️♥️

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

استارتر با عنوان کردن این موضوع واسه خودت گناه جمع کردی متاسفانه امیدوارم بچه ها حلالت کنن 😂

حالا بیا جواب افراد رو بده, یکی حاملس یکی تنهاس یکی بچش خوابه نمیتونه بره سمتش 

جدا این وقت شب این مسائل مطرح کردن داره اخه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابانترسید...

منم الان ترس برم داشت

شوهرم توحمومه

دخترمم اراین‌ورهی توخواب جیغ میزنه

یاالله🙁

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

از خدا بترس اینجا زن باردار هست یه لحظه ترس تو دلش بیوفته بلایی سر بچش بیاد میتونی خودتو ببخشی؟! 

خانومایی هستن که تنهان تو خونه ...خانومایی که بچه هاشون تازه به دنیا اومدن و شرایط مناسبی ندارن و ترس کاذب دارن به خاطر زایمان ...من حلالت نمیکنم

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

ولی مطمئن باش دچار خطای دید شدی..ایته الکرسی بخون و صلوات بفرس و ب چیز دیگ ای فک کن...و یادت باشه خدا نمیزاره همچین اتفاقی بیفته..یه پرده بین ماست ک ازبین نمیره و اونا نمیتونن اصلا خودشونو ب ما نشون بدن..

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

من دخترم چشمای مشکی مشکی داره یعنی قشنگ توچشماش عکس خودمومیبینم..یک بارداشتم بهش باشیشه شیرمیدادم‌پنج یاشش ماهش بود..تک وتنهاسرصبحی ی جوری نگام میکردکه میخاستم سکته کنم ازترس😣

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

استارتر  انسانیت چیز خوبیه ترس انداختی به دلم

متاسفانه خیلی ها فقط شبیه آدمن اما بویی از آدمیت نبردن!

خدا ازت بگذره

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

هستناا ولی نمیتونن اذیتمون کنن..نمیگم با روشای عجیب غریب و طلسمو سحر جادو بشه تازه اونارو ب شکل غبار دید..چون ما اگ بخوایم هم ببنیم اونا درواقع ب شکل توده ای از غبارن..از جنس اتشن..ولی یه آتش دیگ..اونی ک ما میگیم آتش نه..اینجوری خونده بودم ..ی روحانی توضیح داده بود

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

خداوندحافظ بنده هاشه وهیچ قدرتی حتی نزدیک اسمشم نیست چون همه چیزروخودش خلق کرده ،من همیشه شبها تنهام اما یقین دارم وقتی میگم توکل بخدا ،تمام لحظات درپناهش ایمن وباخیال راحت توبدترین جاهم میمونم ،پس فقط یک صلوات بفرستین وبگین الا بذکره الله تطمئن القلوب ،توکل بخدا.....الان دیگه یک نوری محافظ بسیارقوی .... نورخدا....دورتونو گرفته مثل سپر.....راحت وآسوده استراحت کنین همگی درپناه خداهستیم .....

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
استارتر جان اما من دقیق نفهمیدم ک ینی چطورر تو چشماش دیدی؟خب چ شکلی بود مثلا؟😕...راستش باورم نمیشه. ...

مثل شيطون بود چشاشم باز شاخ هم داشت دوتا دندون وحشتناك باور كن خودم ديدم 😣😰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز