از ترس تمام بدنم شروع كرد به لرز اصلا نميتونستم تو صورتش نگاه كنم بخدااااااا قلبم داشت وايمستاد تو صورتش يه بچه جن ديدم دارم سكته ميكنم فكر كردم اشتباه ميبينم ولي يواشي دوباره نگاه كردم با اينكه دخترم خواب بود اما چشماش باز بود واي خداياااااااا ببر اين موجوداتو از زندگيه ماها حالا نميدونم واقعي بود يا چي 👹😰
ولی مطمئن باش دچار خطای دید شدی..ایته الکرسی بخون و صلوات بفرس و ب چیز دیگ ای فک کن...و یادت باشه خدا نمیزاره همچین اتفاقی بیفته..یه پرده بین ماست ک ازبین نمیره و اونا نمیتونن اصلا خودشونو ب ما نشون بدن..
هستناا ولی نمیتونن اذیتمون کنن..نمیگم با روشای عجیب غریب و طلسمو سحر جادو بشه تازه اونارو ب شکل غبار دید..چون ما اگ بخوایم هم ببنیم اونا درواقع ب شکل توده ای از غبارن..از جنس اتشن..ولی یه آتش دیگ..اونی ک ما میگیم آتش نه..اینجوری خونده بودم ..ی روحانی توضیح داده بود
اخه مگه معصوم تر از بچه ها هم داریم؟ اونوقت تو داری این چیزا رو به بچه نسبت میدی؟ اونم بچه خودت؟ خودت داری خودتو دچار توهم و ترس و انرژی های منفی میکنی, عجب مادر دلسوزی 😂
خداوندحافظ بنده هاشه وهیچ قدرتی حتی نزدیک اسمشم نیست چون همه چیزروخودش خلق کرده ،من همیشه شبها تنهام اما یقین دارم وقتی میگم توکل بخدا ،تمام لحظات درپناهش ایمن وباخیال راحت توبدترین جاهم میمونم ،پس فقط یک صلوات بفرستین وبگین الا بذکره الله تطمئن القلوب ،توکل بخدا.....الان دیگه یک نوری محافظ بسیارقوی .... نورخدا....دورتونو گرفته مثل سپر.....راحت وآسوده استراحت کنین همگی درپناه خداهستیم .....