2777
2789
افرین اسی به شما میگن یه شیرزن به تموم معناااااا💪💪💪💪💪💪💪

طلاقش کجا بود اخه؟تاپیکای قبلیشو ببینید

تازه رفته قهر.حالا این هیچی یکی از تاپیکاش مربوط به 4 ماه پیشه پرسیده از خواستگارم چه سوالایی بپرسم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یه کوچولو میگفتین مشکلت توی چه موضوعی بوده.این عالیه که پشتواته داری.منم همسرم بهم خیانت کرد متنفرم ازش ولی من هیییییچ پشتوانه ای ندارم دخترمم ۱۴ماهشه عمرا بچه رو بده به من.کاش منم پشتوانه داشتم

اوه من دیشب به شوهرم گفتم بیاطلاقم بده مهریمم یابچه روبده یابچه روبردارمهریه روکامل بده گف ک چی بشه گفتم به یکی قولشودادم گف کی هس بگوبیادخودم بش بدم گفتم ن گناه داره بلاسرش بیادبعدش یهوگفت من طلاقت بدم مثلاتورویجاببینم یادلحظه های اتاق خوابیمون و...میفتم بعدبااینکه طلاقت دادم فک اون یکی ک باهات باشه رومیارم کف خیابون توفقط مال منی زنزن بیشعوراصلادهنتوببندبگیربکپ ازترس خفه خون گرفتم

سلام دوستم...خوبی؟؟به سلامتی هنوزعقدنکردی؟

سلام عزیزم 

نه هنوز 

یه دفعه عقد میکنیم میریم سر زندگی 

دعا کن اتفاقی نیفته. سال داداشم و پدرشوهرم نشده 

الانم با هم هستیم ولی کسی خبر نداره به جز خانواده هامون 

منم امروزازمجتمع قضایی اومدم...تقریبا کارمنم داره به اتمام میرسه...من دوران عقدم.....درسته یک درصدهم ناراحت نیستم چراباهاش زیریک سقف نرفتم...ولی کلاطلاق یک شکست تلخه...تابعدش به یک پیروزی برسی واون شکسته فراموش بشه...خوبه که خوشحالی...من ناراحت نیستم ولی خوشحال هم نیستم

سلام عزیزم  نه هنوز  یه دفعه عقد میکنیم میریم سر زندگی  دعا کن اتفاقی نیفته. سال د ...

ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت به خیربشی عزیزم....وطعم عشق وآرامش روتوزندگیت بچشی لحظه به لحظه.....