2777
2789
عنوان

یه دیقه بیاین خانما😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 273 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آقا واقعا میشه یه همچین چیزی؟

ملت بیکارن آخه اومده میگه باردارم بعد عکس نتی گذاشته بعد رو هم داره میگه میرم آز میدم من شوهرم اسم بچه میاره با ملاقه میزنمش

زِندِگی کَسی به ما رَبط نَدارَد💎🍃🌙
واقعا نمیفهمی دروغ گوها زود شناسایی میشن... به شعورماها توهین نکن احمق جان

میبینید؟بعد من تاپیک دروغای نی نی سایت میذارم یه عده بهم اعتراض میکنن.واقعا به شعور آدم توهین میشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من مجردم چندروز که دیر پریودمیشم به خودم شک میکنم🤣😂میترسم بکرزایی کرده باشم😆بعد تو یکماااه پریود نشدی شک نکردی😑؟

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻
از منم یبار یه حاله انداخت ولی نبودم 😭😭

من حامله شدم بعد پنج سال ولی خارج رحم بود خیلی سخت بود ...اینم بگم بی بی چکا که هاله الکی زیاد میندازن از منفیشم بدتره وقتی الکی دلتو خوش کنی یبار واسه من دوتا پشت هم هاله انداخت رفتم آزمایش دادم یه بی بی چکم خریدم اومدم زدم منفی بود آزمایشمم منفی 😕😕

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
😂😂😂😂 فازشو نمیفهمم اخه سر ظهری اونم دروغ بی بی چکی  اونم به بچهای نینی سایت ک از فتا هم ت ...

فتا رو خوب اومدی 😂😂😂 انقدر کیف میکنم تو نی نی سایت  همه اینجوری تیز ان 😁😁😁 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
امضای منو خوندی؟تا دوماه پیش حتی به اقدامم فکر نمیکردیم(من مشکل قلبی دارم) یعنی از اوج ناامیدی رسیدم ...

عزیزززززم  امضات خوندم ‌ دعاا میکنم واست عزیزم

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔