2777
2789

"عصاره شیرین بیان برای معده

عصاره شیرین بیان چجوری مصرف کنم

شیرین بیان و فشار خون

شیرین بیان فشار خون بالا

عوارض شیرین بیان

مقدار مصرفی عصاره شیرین بیان"

بالاییارو نوشتم تو سرچ گوگل موجود باشه.

اولا که جان و سلامتی که خدا بهمون داده خیلی خیلی عزیزتر و باارزش تر از اینه که بخوایم هرچیزی که شنیدیم خوبه رو خودسرانه و هراندازه دلمون خواست بریزیم تو شکممون.

بخاطر معده درد شدیدی که داشتم تو نی نی سایت و گوگل سرچ کردم که چی خوبه.و جواب قطعیش این بود:عصاره شیرین بیان

طریقه درست مصرفش صبح ناشتا به اندازه یک عدس هست.عطاری بهم نگفت.من عصر که گرفتم تو راه یکم قد یذره بزرگتر از نخود با دندون جدا کردم و مثل آبنبات خوردمش.بعد رسیدم خونه شام خوردم.خواهرم خونمون بود و گف معده درد داره فوری رفتم یکم شیرین بیان آوردم واسش گفتم بزار زیر زبونت حل میشه.برداشت نصفش کرد و خورد یکمشو و چون بدش اومد درآورد.نصف بقیه ش رو که اول جدا کرد من برداشتم خوردم تقریبا قد نخود بود و داشتم حرف میزدم یهو دیدم انگار حالم بد میشه.خداخدا کردم و چون میدونستم شیرین بیان فشار خونو میبره بالا فوری ماست سرکشیدم یکم.از گوشام انگار آتیش میومد و تپش قلب هم داشتم و انگار میخواستم بالابیارم.خلاصه یکم آبغوره و دوباره ماست خوردم.هنوزم خوب نشده بودم که تو سایت تاپیک زدم گفتن آبلیمو بخور.منم خوردم و تازه یکم بهتر شدم.

خواستم بگم که توروخدا زیاد مصرفش نکنید ینی من مطمئنم مقدار مصرف زیادترش تو یه وعده حتی باعث سکته و مرگ هم میشه براحتی.

من مرگ رو با همین مقدار کم به چشمام دیدم.و واقعا خیلی تجربه بدی بود.امیدوارم هیچکس این تجربه منو تکرار نکنه و کسیکه میخواد استفادش کنه این تاپیکمو زودتر ببینه❤

این بود تجربه من

تقدیم با عشق و احترام😊سلامت باشید🎀

گزارش _یک_تجربه#  

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب اندازه اش واقعا برای ورم معده و سوزش و رفلاکس معده عالیه

اینم تجربه ی من 😁

بدون اینکه مقدار مصرف چیزی رو بدنی دیگه هیچوقت سرخود مصرف نکن خطرناک ممکنه باشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چه ایده جالبی🙂🙂 منم به سرچ کنندگان سلام میکنم😂😂😎😎😎

سلام یاس جان خوبی 

میگما واسه تو هم سایت تک انیمه نمیاد؟ 

حتی با ف.ی.ل.ت.رشکنم نمیاد 

از دست اینا حتی از سایت کارتون هم میترسن 😑

عزیزم منکه برای شما توضیح دادم بهترین چیز برای معده مغز هل هست

من خودم انواع مختلف معده درد رو تجربه کردم. واز روی تجربه بهتون گفتم مصرف کنین

من از وقتی که مصرف میکنم مشکل معده ندارم

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
چه ایده جالبی🙂🙂 منم به سرچ کنندگان سلام میکنم😂😂😎😎😎

😂😂😂😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عزیزم منکه برای شما توضیح دادم بهترین چیز برای معده مغز هل هست من خودم انواع مختلف معده درد رو تجرب ...

بله من عذرخواهی میکنم از عدم توجهم.واقعا عواقبشم دیدم.ختما تهیه میکنم.ممنون از دلسوزیتون❤

سلام یاس جان خوبی  میگما واسه تو هم سایت تک انیمه نمیاد؟  حتی با ف.ی.ل.ت.رشکنم نمیاد&nbs ...

خیلی وقت بود ترفته بودم الان امتحان کردم عزیزم بدون فیلتر.شکن باز شد که سایت مگه این نیست؟

https://www.takanime.co

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بله من عذرخواهی میکنم از عدم توجهم.واقعا عواقبشم دیدم.ختما تهیه میکنم.ممنون از دلسوزیتون❤

خواهش میکنم عزیزم. خدا رو شکر که چیزیتون نشد. فشار بالا خیلی خطرناکه

بازم خوبه چیزی داشتین تو خونه فشارتون رو بیاره پایین

یکبار مغز هل رو امتحان کنین مطمعن باشین نتیجه میبینین عزیزم❤️❤️

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
خیلی وقت بود ترفته بودم الان امتحان کردم عزیزم بدون فیلتر.شکن باز شد که سایت مگه این نیست؟ https:/ ...

چرا همینه منم همیشه با این میرفتم امروز زدم خطا میده خدا کنه تا فردا درست شه و یه ادرس جدید واسش درست کنه 

مگه واسه تو درسته؟

چرا همینه منم همیشه با این میرفتم امروز زدم خطا میده خدا کنه تا فردا درست شه و یه ادرس جدید واسش درس ...

بله عزیزم بدون فیلترشکن. میاد بالا

احتمالا مشکل از مرورگرته 🤔🤔با ی مرورگر دیگه امتحان کن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز