2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 515874 بازدید | 57013 پست
😲😲😲😲🤔🤔🤔🤔🤔

😂😂😂😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببین دوست مثلا عزیز تو تاپیک اولا نزده ورود خانم یا اقا دوما ببین همه دوستان هم بخونند ببین خودتو و ...

گزارش#  

😊😊😊😊

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوایم با قانون جذب بارادار شیم هورا .این شد عنوان

حداقل از قانون جذب درست استفاده کن مثلا میخوام کنار

خانواده پولدار شیم

میخوایم قانون جذب استفاده کنیم شوهرامون در سایه حق

سالم باشند و هزار تا چیز دیگه 

اشکهای که پس از هر شکست میریزیم.همان عرقیست که برای پیروزی نریختیم. tel: davood.it
گزارش#   😊😊😊😊

برام مهم نیست یک 

دوم سختت شد نظر مخالف خودت شنیدی نه 

میدونم عیب نداره اب بخور 

اشکهای که پس از هر شکست میریزیم.همان عرقیست که برای پیروزی نریختیم. tel: davood.it

[QUOTE=] بیا برای این آقا گزارش بزنیم [/QUOTE]

من زدم عزیزم 😉

راستی من زدم روی همون سه نقطه گزارش پست نامناسب همونه دیگه؟😁😂

اره الان نی نی یار لایکم کرد 😁

خدایااااا شکرررررت    

دخترا یچی بگم مسخرم نمی کنین؟

من یه دوست دارم که هی برام فال میگیره. مثلاً چندماه پیش گفت دوسه ماه دیگه باردار میشی الان میگه یکسال دیگه... بنظر شما صحت داره؟ اعصابمو بهم می‌ریزه...

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
من زدم عزیزم 😉 راستی من زدم روی همون سه نقطه گزارش پست نامناسب همونه دیگه؟😁😂

قطع شد😍😍

خداروشکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دخترا یچی بگم مسخرم نمی کنین؟ من یه دوست دارم که هی برام فال میگیره. مثلاً چندماه پیش گفت دوسه ماه ...

نه صحت نداره اصلا به فال اعتقاد ندارم 

انرژی منفیه باور نکن عزیزم

[QUOTE=] بیا برای این آقا گزارش بزنیم [/QUOTE] من زدم عزیزم 😉 راستی من زدم روی همون سه نقطه گز ...

بله عزیزم همونه درسته😂😂😂

[QUOTE=] بیا برای این آقا گزارش بزنیم [/QUOTE] من زدم عزیزم 😉 راستی من زدم روی همون سه نقطه گز ...

کاربریش ترکید .این چی بود اخر شبی فک کنم اومده بود اموزش بده 😂😂😂😂

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
دخترا یچی بگم مسخرم نمی کنین؟ من یه دوست دارم که هی برام فال میگیره. مثلاً چندماه پیش گفت دوسه ماه ...

بنظر من واسه سرگرمی خوبه فال 😀😀

واسه خندیدن و وقت گذروندن 😉😁

اصلا توجه نکن عزیزم 

ان شالله همین الانم مامانی و خودت هنوز خبر نداری😄😊

خدایااااا شکرررررت    

من که به خاطر اینکه باهاش کل نندازم رفتم تاپیک دیگ .

خیلی خودمو کنترل کردم جیزی نگم خداروشکر تونستم 😂😂😂😂😂

ولی حرفام همش موند تو دلم 

خب عزیز من  مگه دست اونه که بدونه فالگیر به منم گفت دوقلو میاری  و کلی حرفای دیگ  واسه سرگرمی خوب بود ولی حرفش که درست نیست .بهش توجه نکن 

واقعا😀😀 یکم دیگه پیش میرفت ازونم ابایی نداشت😁😆😂

والا ندیدی به من میگفت درست استفاده کن تا باردار بشی 😂😂😂😂😂 بچه ها فکر کنم شما درست استفاده نکردین ها 

کاش بازش میکرد طرز استفادشو میگفت😄😄وای خدای من

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز