2777
2789
عنوان

پریود

396 بازدید | 10 پست

سلام من 12سالمه یه سال هست که پریود میشم ولی اولاش که مدرسه ها آنلاین بود چندماه آخر باز شد که اونم خداروشکر تو مدرسه پریود نشدم یا شدم هم چهارشنبه ظهر بود که پنجشنبه و جمعه خونه بودم اما از مهر که قراره باز بشه واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم که اگه پریود بشم چی میشه تجربه هاتون رو بگید بعد مثلا نوار بزارم تو کیفم چجوری از کیفم درش بیارم؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه تو کیفت یه نوار داشته باش 

وقتی خاستی بری سرویس از تو کیفت در میاری میزاری تو جیبت (تا میزنیش که دیده نشه ) 

اگه هم خجالت میکشی کسی تو دستشویی باشه زنگ کلاس برو 

خب، تنها توصیه م اینه که روزی که دردت شدیده یه نوار بهداشتی برا خودت بذار تا وقتی پریود شدی لباست کثیف نشه. همیشه دو تا نوار بهداشتی و یه ش*و*ر*ت   و یه قرص ژلوفن(واسه وقتایی که درد داری)توی کیفت بذار.. 

Moon child 🌙your shine⭐✨,when moon rise,it's your time⌚ 🧡🦋  

نگران نباش کاملا بین دخترا طبیعیه... حتی میتونی خیلی راحت از بوفه ی مدرسه بخری یا ممکنه دوستات داشته باشن و ازشون بگیری ...عزیزم هیچوقت در این مورد خجالت نکش خیییلی طبیعی...من تو دبیرستان بارها شاهد کثیف شدن صندلی دوستام که پریود شدن بودم که خیلی راحت ریاکشن دادن...اصلا خجالت نکش وقتی همه ی خانوما این قضیه رو دارن....اگه میخوای راحت باشی همون روزایی که فکر میکنی نزدیک پریودی هستی یه نوار بهداشتی زاپاس با خودت ببر... احتمالا بوفه ی مدرسه هم بفروشه..

اینکه یه دختر ۱۲ ساله هستی و جات اینجا نیست به کنار عزیزم ....

از پد بهداشتی بزرگ استفاده کن

میتونی چند تا پد رو بذاری تو کیف کوچیک ها که وسایل آرایش رو توش جا میدن از اونها یه دونه داشته باش و بذار تو کیف مدرسه ت ...و راحت و بدون استرس برو دستشویی.

تو تنها کسی نیستی تو اون مدرسه که پریود میشه پس به احساس خجالت یاهرچیز دیگه ای که اذیتت میکنه اهمیت نده گلم

دوستتون دارم 💕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز