2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

2010 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم فقط میخوام راهنمایی کنید من چهار ماه با یه آقایی نامزد(عقد) کردم و تازه رفتارهایی میبینم که قبلاً ندیدم( هشت ماه دوست بودیم) همسرم به من خیلی شک داره خیلی محدودم میکنم در صورتی که خودش همه جوره آزاده مدام منو کنترل میکنه نمیزاره تو هیچ فضای مجازی فعالیت کنم یا با دوستی رفت آمد کنم حتی نمیزاره با مادر خودم بیرون برم حتی ما قبل از اینکه عقد کنیم همسرم قبول کرد که من درسم ادامه بدم ولی الان زده زیرش و من ترک تحصیل کردم اینارو شاید بتونم تحمل کنم ولی دست بزن داره وقتی عصبی میشه کنترلشو از دست میده تا الان هربار که دعوا کردیم کتک خوردم و چیزی هم پیش خانوادم نگفتم دیگه تحملم تموم شده دارم دیوونه میشم  و الان کاملا پشیمونم از ترس آبروم نمیتونم چیزی بگم دوستان ببخشید طولانی شد

تو دوران عقد همون اول که بهت اسیب زد باید حرف طلاق رو پیش میکشیدی.. هنوزم دیر نشده تا نرفتین زیر یه سقف.. ایشون بیماره

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آبرو واس هیچکس زندگی نشدع

هنوز اول راهی برو مشاورع چند جلسه اگ درست شد ب زندگیت ادامه بدع اگ نشد با یکی دست بزن دارع نمون ک بدبخت میشی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

اشتلاه کردی چیزی نگفتی

کتک اصلا چیزی نیست که از خانواده ت قایم کنی. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینکه تو نمیتونی با یکی زندگی کنی و درعذابی و تصمیم به این بگیری که از زندگیت حذفش کنی واقعا نمیفهمم چرا باید آبروریزی باشه 

اگرم اعتقادت بر اینه کهق ابروریزیه به این فکر کن دوفردا دیگه بچه میاری و قطعا تحمل نمیکنی و بعد چی ..؟! تو یبار بیشتر زندگی نمیکنی!!

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
2790
2778
2791
2779
2792