2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 51 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مشکل شما رو داشتم و قبل از عقد رابطه رو تموم کردم با اینکه ایشون دست بزن نداشتن.و الآن روزی هزار بار خدارو شکر میکنم که اینکارو کردم.با آدم شکاک نمیشه زندگی کرد مخصوصا دست بزن هم داره.به خانوادت بگو سریع .نزار به ازدواج برسه بعدا بچه دار میشی مجبوری هر چیزی رو به خاطر بچت تحمل کنی.

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

طلاق طلاق طلاق همین الان ب خونوادت بگی خیلی بهتره تا چن سال دیگه با یه بچه میدونم از عکس العمل خونوادت میترسی ولی چاره ای نیس یمدت سرزنش های اونارو تحمل کنی بهتر از تباه شدن زندگیته

مگه مجبورت کردن که تحملش کنی؟!؟! 

خداوند ارحم الراحمینه...

این نشد یکی دیگه...

ناراحت نشی ولی دوستی‌های قبل از ازدواج فرجام خوبی نداده... 

با آدم شکاک زندگی کنی باید خودت رو بخوری و دق کنی 😔..

حتما حتما حتما به یک روونپزشک مراجعه کنید و با همسرتون 

نظر اصلی رو ایشون باید بگن

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

عزیزم حتما به خانوادت بگو این اقا بیماره پس فردا که باهاش رفتی زیر یه سقف زندگی رو جهنم میکنه واست و اگر بچه دارهم بشی واسه اون بچه هم زندگی جهنم میشه

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!
مگه مجبورت کردن که تحملش کنی؟!؟!  خداوند ارحم الراحمینه... این نشد یکی دیگه... ناراحت نشی ول ...

ربطی به دوستی و سنتی نداره آدم مریض مریضه برای منم یه عالمه خواستگار سنتی عوضی و دیوونه اومد ،فقط حواس باید جمع باشه

چند ساله ازدواج کردی،بچه داری؟

عقدم

دارم جدامیشم

عذاب جهنمو این دنیا توسط،شوهرم چشیدم

الهی همیشه گریون بمونه مث الانم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

2790
2778
2791
2779
2792