سلام دوستان من تازه عضو شدم فقط میخوام راهنمایی کنید من چهار ماه با یه آقایی نامزد(عقد) کردم و تازه رفتارهایی میبینم که قبلاً ندیدم( هشت ماه دوست بودیم) همسرم به من خیلی شک داره خیلی محدودم میکنم در صورتی که خودش همه جوره آزاده مدام منو کنترل میکنه نمیزاره تو هیچ فضای مجازی فعالیت کنم یا با دوستی رفت آمد کنم حتی نمیزاره با مادر خودم بیرون برم حتی ما قبل از اینکه عقد کنیم همسرم قبول کرد که من درسم ادامه بدم ولی الان زده زیرش و من ترک تحصیل کردم اینارو شاید بتونم تحمل کنم ولی دست بزن داره وقتی عصبی میشه کنترلشو از دست میده تا الان هربار که دعوا کردیم کتک خوردم و چیزی هم پیش خانوادم نگفتم دیگه تحملم تموم شده دارم دیوونه میشم و الان کاملا پشیمونم از ترس آبروم نمیتونم چیزی بگم دوستان ببخشید طولانی شد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من مشکل شما رو داشتم و قبل از عقد رابطه رو تموم کردم با اینکه ایشون دست بزن نداشتن.و الآن روزی هزار بار خدارو شکر میکنم که اینکارو کردم.با آدم شکاک نمیشه زندگی کرد مخصوصا دست بزن هم داره.به خانوادت بگو سریع .نزار به ازدواج برسه بعدا بچه دار میشی مجبوری هر چیزی رو به خاطر بچت تحمل کنی.
♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
طلاق طلاق طلاق همین الان ب خونوادت بگی خیلی بهتره تا چن سال دیگه با یه بچه میدونم از عکس العمل خونوادت میترسی ولی چاره ای نیس یمدت سرزنش های اونارو تحمل کنی بهتر از تباه شدن زندگیته