2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 51 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی با نظرت مخالفم. با احترام. 

یعنی شما میگی شکاکی خساست بد دهنی باعثش دوستیه؟ این آدم اگه بره خواستگاری سنتی یه آدم اوکیه ولی تو دوستی دیوونه میشن؟ من هرچی خواستگار برام اومد یا پنهون کار بودن یا آب زیرکاه یا پررو و متوقع

یعنی شما میگی شکاکی خساست بد دهنی باعثش دوستیه؟ این آدم اگه بره خواستگاری سنتی یه آدم اوکیه ولی تو د ...

ببین ربطی به هم ندارن اینایی که گفتی....

دوستی‌ها پایه احترام ندارن و غالبا ماها ضرر میکنن نه مردها... خواهشا تجویز نکنید این طور ارتباطات رو... من زخم خورده این طور ازدواجها هستم ولی وقتی سنتی رفتم جلو عالی شد و الان خداروشکر خوشبختم... 

اینکه تو نمیتونی با یکی زندگی کنی و درعذابی و تصمیم به این بگیری که از زندگیت حذفش کنی واقعا نمیفهمم ...

چون خودم انتخابش کردم پدرم اول مخالف بود الان نمیتونم چیزی بگم واقعا از زندگی بیزار شدم

طلاق طلاق طلاق همین الان ب خونوادت بگی خیلی بهتره تا چن سال دیگه با یه بچه میدونم از عکس العمل خونوا ...

خیلی میترسم از برخوردشون مخصوصا بفهمن دختر نیستم😔😔

ببین ربطی به هم ندارن اینایی که گفتی.... دوستی‌ها پایه احترام ندارن و غالبا ماها ضرر میکنن نه مردها ...

پایه احترام؟ خیلی از سنتیا هم هیچ احترامی نیست توش نمونش همینجا پره ،هر رابطه ای اگر توش بلوغ باشه توش احترام هست من ترویج ندادم فقط نظرمو گفتم ازدواج سنتی شناخت کافی نیست و اینکه نگفتم خوبه یا بد گفتم نمیشه اینطور گفت الان اطراف من همه با دوستی ازدواج کردن و خوشبختن نمیشه شکست خودشو آدم به همه تعمیم بده من میگم آدم بد بده چه سنتی جلو بره چه مدرن و اینکه ضربه میتونه دو طرفه باشه چرا فک میکنین مردا اصلا از خانما ضربه نمیخورن ،به هرحال امیدوارم همه عاقبت بخیر بشن روز خوش

بعضی وقتا فکر میکنم تقصیر خودمه اینجوریه از بس اجازه گرفتم از بس کوتاه اومدم هرچی گفت سریع گفتم چشم& ...

ادب داشتی ولی زیادی محبت کردی و نابجا....

بقول مردها خاکریز دادی و حالا نمیتونی جلوی پیشروی ش رو بگیری.... دیوار تو کوتاهه ولی دلیل نمیشه هر بی سرپایی ازش بالا بره... قدر شان و منزلت خودت رو بدون. 

از خداوند مهربون کمک بخواه ،  

مشورت بگیر 

مشاوره برو... 

حتما 

2790
2778
2791
2779
2792