2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 49 پست

اره   

کلی دوسم داشتا دعوامون شد خوابدیم صبح پاشدم صبحانه گذاشتم خوریم شوهرم گفت احساسی برخورد کردم لیاقتت رو نداشتم بیا طلاقت بدم

تا تونستم زدمش    

بد هیچی دیگه گفتم بیخود میکنی   ولش کن ی ماجرا بوده الانم از دست ناراحت نیستم همش نزن    

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا؟ واقعا از ته دل بزبون میاری؟

نه از ته دل نیست واقعا خیلی دوسش دارم فقط میخوام بترسونمش تا اون اشتباه رو دیگه تکرار نکنه

♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
واقعا که، اونوقت انتظار عشق و وفاداری هم داری ازش؟؟؟

چون خیلی بچه ننه س خانوادش خستم کردن همیشه میگم اگه میدونستم خانوادت این بودن هیچوقت زنت نمیشدم خودشم روش نمیشه جلوشون وایسه

♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
خوبه که اینجوری حل شده😍😍

هعییی  میدونم از گریم بدش میاد طاقت گریه کردن منو  و ابجیاشو نداره یاد گرفتیم چیزی میشه گریه میکنیم ی فصل هم کتکش میزنیم

ولی خب زندگی دیگههههه

مثلاا چند روز پیش باز دعوامون شد واقعه ای گریم گرفت گوله گوله اشک میریختم پشت بند من اومد اتاق گفت ببخشید منظورم اون نبود 

صورتم رو طرفش کردم نمیدونم چرا  اخههه چرااااا بوسش کردم تموم شد رفتتت

هعیییی  اخرین دعوایی ک دراز کشید یادش بخیر سر ثمین دوستم بود چقدر دلم براش تنگ شدههه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
نه باور نکن ادما وقتی عصبین یچیزی میگن خالی شن فقط🥺🥺

ولی فک کنم خیلیا نمیگن.... اصن ادم چرا باید این حرفو به ذهنش بیاره؟؟، میتونه بگه درستش میکنیم و حلش میکنیم مشکلو... چرا یبارکی میره اول ماجرا ...😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز