2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هعییی  میدونم از گریم بدش میاد طاقت گریه کردن منو  و ابجیاشو نداره یاد گرفتیم چیزی میشه گر ...

خوبه حالا گریه میکنی طاقت نداره.همسر من دیگه گریه هام عادی شده براش... با اینکه واقعا نمیتونم گریمو کنترل کنم😐

خوبه حالا گریه میکنی طاقت نداره.همسر من دیگه گریه هام عادی شده براش... با اینکه واقعا نمیتونم گریمو ...

قضیم فرق دارع  

چون ب راحتی بهم نرسیدیم و کلی گریه کردم بخاطرش و غصه خوردم تنهایی بعد عقد ازم قول گرفت گریه نکنم

گریه های الکی هم ک اصلا نگاه چپم نمیکنه

اونایی منظورمه که میدونه تقصیرکار خودشه بعد منم دوتا میزارم رو گریم اونارو میگم

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
نه عزیزم... از همین میسوزم که سنتی نبود... خب برا همین میگه از رو عقل تصمیم نگرفتم😢😢 

مگر چیشده میشه بگی؟

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
قضیم فرق دارع     چون ب راحتی بهم نرسیدیم و کلی گریه کردم بخاطرش و غصه خوردم تنهایی بعد ع ...

ماهم سخت بهم رسیدیم😢 اما همش فک میکنه اون سختی کشیده و میکشه 😐 چون بخاطر من اومده مونده یه شهر غریب...اما خب دلیل نمیشه این حرفا 😢

ماهم سخت بهم رسیدیم😢 اما همش فک میکنه اون سختی کشیده و میکشه 😐 چون بخاطر من اومده مونده یه شهر غری ...

ماهم ده سال دوست بودیم بعد ده سال بهم رسیدیم ولی خانوادش گوه

♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
ماهم ده سال دوست بودیم بعد ده سال بهم رسیدیم ولی خانوادش گوه

مال من خانوادش خوبه... خودشم خوبه ها ولی وقتی عصبانی میشه دیگ خدا اون روزو نیاره.. حرفاش اتیش میزنه... 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز