nafasnurse مدیر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 عنوان متاهلا | مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 49 پست تا حالا شده وسط بحثتون همسرتون بگه اشتباه کردم اونموقع از روی عقل تصیمیم نگرفتم و احساسی برخورد کردم و به حرف قلبم گوش دادم ن عقلم که باهات ازدواج کردم؟؟؟ 1400/10/29 | 16:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_انتظار_فندق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 896 ولی فک کنم خیلیا نمیگن.... اصن ادم چرا باید این حرفو به ذهنش بیاره؟؟، میتونه بگه درستش میکنیم و حلش ... چندساله ازدواج کردید ♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
در_انتظار_فندق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 896 بله اگه اقایی و متاهل خواهشن بچه ننه نباشید ♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
nafasnurse مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 هعییی میدونم از گریم بدش میاد طاقت گریه کردن منو و ابجیاشو نداره یاد گرفتیم چیزی میشه گر ... خوبه حالا گریه میکنی طاقت نداره.همسر من دیگه گریه هام عادی شده براش... با اینکه واقعا نمیتونم گریمو کنترل کنم😐
در_انتظار_فندق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 896 یسال و نیم🥺 اخی مث منی سنتی بود ازدواجت؟ ♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
یاسے عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 11457 خوبه حالا گریه میکنی طاقت نداره.همسر من دیگه گریه هام عادی شده براش... با اینکه واقعا نمیتونم گریمو ... قضیم فرق دارع چون ب راحتی بهم نرسیدیم و کلی گریه کردم بخاطرش و غصه خوردم تنهایی بعد عقد ازم قول گرفت گریه نکنمگریه های الکی هم ک اصلا نگاه چپم نمیکنهاونایی منظورمه که میدونه تقصیرکار خودشه بعد منم دوتا میزارم رو گریم اونارو میگم میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
مجتبی64 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 221 چون خیلی بچه ننه س خانوادش خستم کردن همیشه میگم اگه میدونستم خانوادت این بودن هیچوقت زنت نمیشدم خودش ... خدا صبرت بده
nafasnurse مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 اخی مث منی سنتی بود ازدواجت؟ نه عزیزم... از همین میسوزم که سنتی نبود... خب برا همین میگه از رو عقل تصمیم نگرفتم😢😢
یاسے عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 11457 نه عزیزم... از همین میسوزم که سنتی نبود... خب برا همین میگه از رو عقل تصمیم نگرفتم😢😢 مگر چیشده میشه بگی؟ میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
nafasnurse مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 قضیم فرق دارع چون ب راحتی بهم نرسیدیم و کلی گریه کردم بخاطرش و غصه خوردم تنهایی بعد ع ... ماهم سخت بهم رسیدیم😢 اما همش فک میکنه اون سختی کشیده و میکشه 😐 چون بخاطر من اومده مونده یه شهر غریب...اما خب دلیل نمیشه این حرفا 😢
در_انتظار_فندق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 896 ماهم سخت بهم رسیدیم😢 اما همش فک میکنه اون سختی کشیده و میکشه 😐 چون بخاطر من اومده مونده یه شهر غری ... ماهم ده سال دوست بودیم بعد ده سال بهم رسیدیم ولی خانوادش گوه ♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
در_انتظار_فندق عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 896 خوبه حالا گریه میکنی طاقت نداره.همسر من دیگه گریه هام عادی شده براش... با اینکه واقعا نمیتونم گریمو ... دقیقا مث من ♥️میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید یکساله منتظرم😢😢😢🙏
nafasnurse مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 ماهم ده سال دوست بودیم بعد ده سال بهم رسیدیم ولی خانوادش گوه همیشه یه چیزی باید باشه که ادمو ناراحت کنه😢
nafasnurse مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 374 ماهم ده سال دوست بودیم بعد ده سال بهم رسیدیم ولی خانوادش گوه مال من خانوادش خوبه... خودشم خوبه ها ولی وقتی عصبانی میشه دیگ خدا اون روزو نیاره.. حرفاش اتیش میزنه...