2777
2789
عنوان

پرستاری

1297 بازدید | 86 پست

سلام یه سوال داشتم 

من پارسال رتبم خیلی بد شد واقعا افتضاح شد نخوندم پارسال خیلی کم خوندم 

ولی امسال الان یک ماهه شروع کردم و از ماه بعدم ساعت مطالعم خیلی زیاد میشه وجدی دارم میخونم بنظرتون پرستاری یا مامایی کرج و تهرانو میتونم بیارم؟

کساییی که تجربه دارن بگن لطفا😢😢😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا بودن تو همین فرصت کم پزشکی اوردن اینکه قطعا میشه اگه واقعا خوب بخونی با ساعت مطالعه بالا

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ایششالا عزیزم منم پرستاری تبریزم سال سه ارزششو داره زحمت بکش امسالام طرح های ویژه گذاشتن که دیگه از ...

واااقعا رتبتون میشه بگید 

من خیلی ناامیدم میگم پارسال رتبم افتصاح شد امسالم نمیتونم😣

عزیزم خیلیا بودن تو همین فرصت کم پزشکی اوردن اینکه قطعا میشه اگه واقعا خوب بخونی با ساعت مطالعه بالا

👌👌👌👌👌

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
فک نکنم پزشکی بتونم چون پزشکی هوش خیلی خوب میخواد بنطرم🙁

خودت رو دست کم نگیر،تو از کسی کمتر نیستی

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
ایششالا عزیزم منم پرستاری تبریزم سال سه ارزششو داره زحمت بکش امسالام طرح های ویژه گذاشتن که دیگه از ...

چه طرح هایی 

من دو هفتس پرستاریو تموم کردم قراره ایشالا برم طرح

تعرفه گذاری و فوق العاده خاص که اجرا نشدن منظور شما دقیقا چیه🤔

واااقعا رتبتون میشه بگید  من خیلی ناامیدم میگم پارسال رتبم افتصاح شد امسالم نمیتونم😣

عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پرستاری میاریبه شرطی که قشنگ بخونی من سال98 رتبم8000شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز