2821
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست
من واس دندون میخوندم عزیزم /اسونیه کنکور98باعث شد رتبم بد شد دیگه حوصله نداشتم یه سال دیگه بشینم بخو ...

یعنی الان زیست و فیزیک خیلی سختن ؟؟؟؟درصد ۴۰ ویا ۴۵ نمیشه زد؟

تازه اضافه کار اجباری هم میدن بعد کارانه هم برا ما حداقل شش ما معوقه داریم همیشه  جایی هم که م ...

اره حقوق معلمارو افزایش دادن پرستاری ولی هیچی 

این بی عدالتی بی فکری مسئولا کی قراره درس بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفیتا زیاد نمیکنن یا بهتره بگم نمیتونن زیاد کنن همین الان هم امکانات کمه بچه ها خوابگاه ندارن دان ...

زیاد کردن تموم شد گلم تصویبم شد سالانه 1500تا پزشک اضافه بر میدارن پس لرزه اون رشته های دیگه هم میگیره نه اصلا تو تبریز چنین مشکلی به این حد نیس خیلی از صندلیای دانشگاه به گفته رییس دانشگاه خالیه

یعنی الان زیست و فیزیک خیلی سختن ؟؟؟؟درصد ۴۰ ویا ۴۵ نمیشه زد؟

درصد هیچ سالیو با سال دیگه نمیشه مقایسه کرد و ربطی هم به سختی و اسونی سوال نداره ،قراره همه باهم مقایسه شن وقتی واسه تو سخته واسه بقیه م سخته و میانگین درصد کلی میکشه پایین اما تراز میره بالا

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
زیستو بالا50 و فیزیکتو 45بزنی درسای دیگه هم تو این رنج باشن قشنگ پرستاری چیه فیزیو شهر بزرگو هم میار ...

من زیستو خیلی میخونم روزانه ۶ ساعت زیست میخونم ولی بااین وجود بازم میترسم احساس میگنم خیلی کم میزنم

مرسی وااقعا خیلی خوبه که امید میدین من واقعا ناامیدم کنکور زندگیمو کلا مختل کرده🙁🙁

البته درصورتی که ساعت مطاله بالا مثلا ۱۵ساعت در روز 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
زیاد کردن تموم شد گلم تصویبم شد سالانه 1500تا پزشک اضافه بر میدارن پس لرزه اون رشته های دیگه هم میگی ...

تصویبم بشه بازم تصمیم نهایی براساس تصمیم خود دانشگاه ها هست

مثل حضوری شدنا که تصویب شد ولی تصمیم نهایی با خود دانشگاه بود و خیلیا اجرا نکردن

و هزار مصوبه دیگه

تبریز که گفته کم داره کِی گفت اصافه داره :/

امسال چقد طرفیت اصافه شد؟

عزیزم اونو ولش کن سعی کن خودتو قوی کنی ولی چون پزشکیو زیاد کردن اون کسایی که قرار بود برن پرتاری و فیزیو مامایی دانشگا تهران میرن پزشکی شهرستان ها و جا برا شما باز میشه

تصویبم بشه بازم تصمیم نهایی براساس تصمیم خود دانشگاه ها هست مثل حضوری شدنا که تصویب شد ولی تصمیم نه ...

گلم وقتی تصویب شورای فرهنگی انقلاب میشه یعنی تماممممم یعنی تمتم شد /گلم دانشجوشم دیگه میخوای پاشو بیا کلاسارو ببین 

الان بیشتر زیست و شیمی و دینی و زبان میخونم الان روزانه ۱۰ ساعت ایناس

یعنی فقط 4ساعت واس بقیه درسا بابا این بهت ضربه میزنه ها گیرم که زیستو خیلی سخت دادن میخوای چیکار کنی توازن تو کارت باشه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز