heliya_rr مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عنوان پرستاری | مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست سلام یه سوال داشتم من پارسال رتبم خیلی بد شد واقعا افتضاح شد نخوندم پارسال خیلی کم خوندم ولی امسال الان یک ماهه شروع کردم و از ماه بعدم ساعت مطالعم خیلی زیاد میشه وجدی دارم میخونم بنظرتون پرستاری یا مامایی کرج و تهرانو میتونم بیارم؟کساییی که تجربه دارن بگن لطفا😢😢😓 1400/10/19 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عزیزم اونو ولش کن سعی کن خودتو قوی کنی ولی چون پزشکیو زیاد کردن اون کسایی که قرار بود برن پرتاری و ف ... ایشالا وااقعا دیگ خستم😣
fatemehnurse عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 333 ایشالا وااقعا دیگ خستم😣 ایشالا منتظر تاپیک قبولیتما دختر
sheyyyyy عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 6173 پرستاری تهران رتبش کم از پزشکی نیس دوست من سال 96 با رتبه 2700 پرستاری تهران اورد
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 یعنی فقط 4ساعت واس بقیه درسا بابا این بهت ضربه میزنه ها گیرم که زیستو خیلی سخت دادن میخوای چیکار کنی ... زیست نمیرسم کمتر میخونم نمیرسم الام اره ولی از ماه بعد ۶ ساعت برای بقیه درسا میخوام بذارم
لیدی_مکبث عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 8834 گلم وقتی تصویب شورای فرهنگی انقلاب میشه یعنی تماممممم یعنی تمتم شد /گلم دانشجوشم دیگه میخوای پاشو بی ... قبلا هم تصویب شده بود اولین بار نیستولی دیدیم کهبخاطر کمبود امکانات زیاد نشدسال ۹۷ شورای فرهنگی انقلاب تصویب کرد نشدسال ۹۸ تصویب کرد نشدسال ۹۹ هم تصویب کرد بازهم نشدسال ۱۴۰۰ دوبار تصویب مرد بااازززهم نشد
panadol عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 3367 بعد از عید ساعت مطالعم میخواد بشه ۱۵ و ۱۶ الان زود نیست میترسم مثل پارسال بعد از عید نتونم بخونم&nbs ... اگه واقعا فک می کنی نمی کشی بعدش همو تایم خودتو بخون چون کم خوندن بهتر از هرگز نخوندنه سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 ایشالا منتظر تاپیک قبولیتما دختر مرسیییی ایشالااااا خودم عاشق مامایی ام ایشالا ک قبول شم
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 پزشکی و پیراپزشکی تو ایران=عمر و جوونی رو هدر دادن و سوزوندن...۱۹سال ه پرستارم...رزیدنت هم هییی میاد و میره تو بیمارستان... نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
کنکور۱۴۰۱ عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2877 ایششالا عزیزم منم پرستاری تبریزم سال سه ارزششو داره زحمت بکش امسالام طرح های ویژه گذاشتن که دیگه از ... طرح ویژه مثلا چی؟
sheyyyyy عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 6173 قول دادن که اجرا کنن اما من چشمم آب نمیخوره همون فوق العاده ویژه پارسال رو هم با بدبختی اضافه ... وای چقد کم دوست من بیمارستان لبافی طرح میره میگه با کارانه 8900 میدن که
کنکور۱۴۰۱ عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2877 پزشکی و پیراپزشکی تو ایران=عمر و جوونی رو هدر دادن و سوزوندن... ۱۹سال ه پرستارم...رزیدنت هم هییی می ... چرا؟؟؟ ببخشید حقوقتون چقدره؟ از چی ناراضی هستین؟
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 پرستاری تهران رتبش کم از پزشکی نیس دوست من سال 96 با رتبه 2700 پرستاری تهران اورد پس چرا الان تو تخمین رتبه سنجش ۵۰۰۰ پرستاری دانشگاه شهیدبهشتی قبول شده
fatemehnurse عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 333 قبلا هم تصویب شده بود اولین بار نیست ولی دیدیم که بخاطر کمبود امکانات زیاد نشد سال ۹۷ شورای ... اینبار میشه میبینی 67ماره باید وایسی متاسفانه
sheyyyyy عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 6173 پس چرا الان تو تخمین رتبه سنجش ۵۰۰۰ پرستاری دانشگاه شهیدبهشتی قبول شده احتمالا منطقه 2 بوده یا 3 منطقه 1 نمیشه همچین چیزی
کنکور۱۴۰۱ عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 2877 چه طرح هایی من دو هفتس پرستاریو تموم کردم قراره ایشالا برم طرح تعرفه گذاری و فوق العاده خاص ... ببخشید حقوق طرحی ها چقدره؟ من دانشجو پرستاری ام