2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من هم نیز

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

خواهرم قشنگی چه فایده من چهرم خوبه هر جا میرم همه میگن واووو بهبهههه چقد نازی چقد بی بی فیسی ، ولی وقتی طرف مقابلت درکت نکنه وقتی زندگیت از عشق خالی بشه،بنظرم ظاهر رو بی خیال شو اگه مجردی دنبال آدمی باش که تو رو بفهمه ،درکت کنه ،مثل خودت باشه کنارش عاشقی کنه ،مطمئن باش میارزه به همه چیزای دیگه

خواهرم قشنگی چه فایده من چهرم خوبه هر جا میرم همه میگن واووو بهبهههه چقد نازی چقد بی بی فیسی ، ولی ...

عزیزم .. حتی برای پیدا کردن همچین فردی که میگی هم نیاز به چهره زیبا داره طرف وقتی در نگاه اول جذبم نشه اصلا رابطه ای بینمون شروع نمیشه که با اخلاق و رفتارممم آشنا بشه تا عاشق بشه و عاشقی کنه...

عزیزم .. حتی برای پیدا کردن همچین فردی که میگی هم نیاز به چهره زیبا داره طرف وقتی در نگاه اول جذبم ن ...

تروخدا اینطور نگو ناراحت میشم مگه میشه شما قشنگ نباشی هیچکس زشت نیست شما حتما خودتو با این عملیا اینستا ک با هزار جور فی لتر عکس میزارن مقایسه میکنی

توصیف کن چهرتووو

من صورتم پره گونه هام برجسته یه مقدار،چشم و ابروی درشت و مشکی دارم پوستم روشنه اندامم هم خوبه بدون شکم ولاغر متوسط رو به پر هستم بعد از سه تا زایمان،قدمم متوسطه،هیچوقت آرایش نمیکنم در حد تینت لب و لپ گلی کردن چهرم بچگونه میشه و معصوم تیپمم مثل دخترای 16,,17ساله

خودم 37سالمه ولی چهرم نهایت 26نشون میده و هر جا میرم پسرا بهم درخواست میدن فکر میکنن مجردم