2821
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست
من اردبیلم دو هفته پیش اسکی دادم هنوز فارغ التحصیلیم تایید نشده بعد تایید میری طرح ثبت نام میکنی فک ...

میگم شما ترم ۶ امتحان فاینال نگرفتن؟؟؟

ما آسکی نداشتیم پارسال فارغ‌التحصیل شدم نمیدونم شاید بخاطر شرایط کرونا بود یا اینکه ما ترم ۶ ازمون فاینال گرفتن

🥰😍😍😉🙃
ببخشید ی سوال بنطرتون مامایی چطور رشته ایه؟؟

مامایی نسبت ب پرستاری رشته کم کار تریه. اگه زرنگ باشی توی بیمارستان و مراکز بهداشتی میتونی استخدام بشی با ازمون. و البته ماما میتونه در مطب پزشک زنان هم کار کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم شما ترم ۶ امتحان فاینال نگرفتن؟؟؟ ما آسکی نداشتیم پارسال فارغ‌التحصیل شدم نمیدونم شاید بخاطر ش ...

دانشگاه ما مامایی ها فاینال میدن پرستاری آسکی

اصولا باید ترم6بدی ولی واسه ما ترم8گرفتن

مامایی نسبت ب پرستاری رشته کم کار تریه. اگه زرنگ باشی توی بیمارستان و مراکز بهداشتی میتونی استخدام ب ...

کار کردنش مثل پرستاری سخته؟

بعدش باید زیر دست دکتر زنان باشی؟

آره دیکه طرح کار رو اصلا قبول نمیکنن

اها من یه ترم اضافه خوردم سر دروس تئوری باقیمونده دارم از غصه دق میکنم جای تابستون دی فارغ التحصیل میشم توروخدا بگو خیلی بده؟ نذاشتم بفهمن خانوادم

دانشگاه ما مامایی ها فاینال میدن پرستاری آسکی اصولا باید ترم6بدی ولی واسه ما ترم8گرفتن

ما ترم ۶ یه آزمون وحشتناک گرفتن فک کن من حدود یه سال براش خوندم 

فول فول بودم همون دفعه اول همه ایستگاه ها رو قبول شدم 

تا از اون آزمون نمیگذشتیم بهمون اجازه نمیدادن بریم ترم ۷  

🥰😍😍😉🙃
مامایی نسبت ب پرستاری رشته کم کار تریه. اگه زرنگ باشی توی بیمارستان و مراکز بهداشتی میتونی استخدام ب ...

میدونی مامایی بازار کار نداره بعد طرح اکثرا لنگ میشن به این اسونی نیس که بری مطب پیدا کنی و کار کنی من با کلی تحقیق متوجه شدم بین رشته های پیراپزشکی پرستاری بازار کارش خیلی بیشتره

من اول میخاستم برم علوم ازمایشگاهی که خوشبختانه تصمیم درست گرفتم رفتم پرستاری

ما ترم ۶ یه آزمون وحشتناک گرفتن فک کن من حدود یه سال براش خوندم  فول فول بودم همون دفعه اول هم ...

خداروشکر عزیزم

منم کلی زحمت کشیدم اونقد درس میخوندم که وقت نمیکردم موهامو شونه کنم.

کلاس ما 5نفر کله ایستگاهارو افتادن واقعا جوش خیلی سنگین بود کلی استرس کشیدم ولی بلاخره تونستم قبول شم

برا ما8ایستگاه بود

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش