2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست
هوش خیلی مهمه من هوشم زیاد خوب نیست😓

نمی گم هوش مهم نیست اما درصد خیلب کمی اهمیت داره اصل تلاشه فقط تلاش با یکم تلاش بیشتر اون هوش بی اهمیت میشه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه طرح هایی  من دو هفتس پرستاریو تموم کردم قراره ایشالا برم طرح تعرفه گذاری و فوق العاده خاص ...

خوب به سلامتی گلم ایشالا تنت همیشه سالم باشه /خوب همینا بود صداش بود در ضمن کاری ندارم اجرا میشه یا نه و منم کاره ای نیستمم ولی بد نیس ادم به یکی روحیه بده مگه بده

عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پرستاری میاریبه شر ...

سال ۹۸ رتبتون خیلی خوب شده

امسال اگه طرفیت ها زیاد بشه پرستاری ۱۰۰۰۰ میشه قبول یا مامایی ؟

چه طرح هایی  من دو هفتس پرستاریو تموم کردم قراره ایشالا برم طرح تعرفه گذاری و فوق العاده خاص ...

قول دادن که اجرا کنن اما من چشمم آب نمیخوره 

همون فوق العاده ویژه پارسال رو هم با بدبختی اضافه کردن 

شما سرکار بری ماهیانه ۷ و نیم حقوقت میشه الان 

🥰😍😍😉🙃
خیلی ممنونننن😘😘

خواهش میکنم عزیزم ❤😍😘❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
نمی گم هوش مهم نیست اما درصد خیلب کمی اهمیت داره اصل تلاشه فقط تلاش با یکم تلاش بیشتر اون هوش بی اهم ...

ایشالا  من سال سوممه سال اول ک اصلا نخوندم کلی سال دوم خیلی کم خوندم و بعد عید اصلا نتونستم بخونم ولی امسال خیلی بهتر از پارسال دارم میخونم کمه ولی زیاد میکنم

[QUOTE=221987470]عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پرستاری میاریبه شر ...[/QUOTEببخشید ی سواا داشتم شما چند ساعن درروز میخوندین؟؟

درصد زیست و فیزیکتون یادتون هست؟

قول دادن که اجرا کنن اما من چشمم آب نمیخوره  همون فوق العاده ویژه پارسال رو هم با بدبختی اضافه ...

اره درحالیکه انصاف نیست خودشم تو طرح خیلی از ادم کار میکشن 180ساعت باید پر کنی اخرش میدن 8تومن

ایشالا  من سال سوممه سال اول ک اصلا نخوندم کلی سال دوم خیلی کم خوندم و بعد عید اصلا نتونستم بخو ...

اگه پزشکیو دوست داری کاملا امیدوار باش😍

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
اره درحالیکه انصاف نیست خودشم تو طرح خیلی از ادم کار میکشن 180ساعت باید پر کنی اخرش میدن 8تومن

تازه اضافه کار اجباری هم میدن بعد کارانه هم برا ما حداقل شش ما معوقه داریم همیشه 

جایی هم که من کار میکنم کارانش کمه من کارانه ام ماهی ۱۵۰۰ میشد که کلا با حقوقم ۹ میشد که واقعا کمه برای شغل پرستاری

🥰😍😍😉🙃
[QUOTE=221987470]عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پ ...

من واس دندون میخوندم عزیزم /اسونیه کنکور98باعث شد رتبم بد شد دیگه حوصله نداشتم یه سال دیگه بشینم بخونم /من روزی 5ساعت روزای مدرسه و9ساعت روزای تعطیل در ضمن زیست و فیزیک خیلی نسبت به کنکورهای الان اسون بود بیخود میشنوی نامید میشی بزار نگم

عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پرستاری میاریبه شر ...

ظرفیتا زیاد نمیکنن

یا بهتره بگم نمیتونن زیاد کنن

همین الان هم امکانات کمه بچه ها خوابگاه ندارن دانشکده کلاس با اون گنجایش نداره آزمایشگاه ها گنجایش ندارن

امکانات همین الان هم نیست کمه